0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 16:00

10.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pšovka, to je válec!


Branky


0

Veliké překvapení se událo v sobotu ve Mšeně, kam přijela k zápasu rezerva Pšovky. A ačkoli 100% našich tipujících věřilo domácím, hostující hráči si z předpokladů nic nedělali a těsně zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šmejkal otevírá skóre

Hostující tým nenastupoval k zápasu s nejlepšími vyhlídkami - zpozdil se totiž příjezd záložníka Růžičky, a tak Pšovka zápas začala pouze s 9 hráči v poli. Toho se domácí hráči snažili využít k brzkému rozhodnutí utkání, příliš se jim to ale nedařilo a v jejich řadách panovala nervozita. I tak si ale vytvářeli zajímavé příležitosti, z nichž nejvážnější přišly po akcích na pravé straně hřiště a následných přihrávkách do vápna. Nejprve ale gólové doklepnutí Hakla na zadní tyči nebylo uznáno pro ofsajd a o chvíli později Guttenberg zcela sám před prázdnou brankou selhal a zamířil nad. Dobrou šanci ke skórování měli i hosté, Bláha v úniku ale nevyzrál na Hnízdila st. V 17. minutě pak hosté doplnili svůj stav hráčů a hra se začala vyrovnávat. Ve 29. minutě z toho byla branka Šmejkala, který svou rychlostí dělal obraně domácích velké problémy. Jeho první pokus sice brankář vyrazil, Šmejkal ale pokračoval za míčem a ve skluzu ho dokázal dotlačit do opuštěné branky. 0:1. V závěru poločasu se ještě urodila krásná střela Hyky, která se od břevna odrazila na brankovou čáru a zpět do hry. Hosté se dožadovali uznání gólu, rozhodčí ale míč za čárou neviděli, a tak zůstalo poločasové skóre 0:1.

Pšovka zuby nehty drží vedení

Do druhé půle provedl domácí trenér změnu v sestavě, když Tyleho nahradil Závěšický a hra se přesunula mnohem více před branku Pšovky. Zatímco v první půli hrozilo Mšeno svými rychlými křídelními útoky, po změně stran to byly spíše centry do vápna, které se hostující obraně dařilo s vypětím všech sil odvracet. Nejblíže brance byl při své hlavičce Guttenberg, brankář Hnízdil ml. ale jeho pokus očima vytlačil na tyč. Hosté se ve druhé půli soustředili výhradně na pevnou obranu a jejich útočné výpady byly pouze sporadické. Zvýšit skóre mohl Růžička, v dobré pozici na hranici velkého vápna ale zamířil pouze do rukavic brankáře. Pšovka v posledních minutách odolávala bez zraněného kapitána Krále, ani to ale domácím nepomohlo a prohráli po výsledku 0:1.



Ohlasy k zápasu


SK Mšeno
Jiří Guttenberg - trenér: Náš výkon dnes vůbec nebyl dobrý. Hosté hráli velmi tvrdě, důrazně, ale nutno přiznat, že férově a my jsme se s jejich bojovností nedokázali srovnat. Dnes nebyl náš den a branku bychom asi nevstřelili ani kdybychom hráli do půlnoci. Hosté tak berou zaslouženě 3 body a my musíme na tento zápas co nejrychleji zapomenout. Máme jedinou šanci jak tuto ztrátu nahradit - vyhrát příští týden ve Vojkovicích. To je sice hodně náročný úkol, ale ne nemožný.

FK Pšovka Mělník B
Karel Vlasák - obránce: Kluci z áčka nám dnes výrazně pomohli a výborně si vedl i dorostenec Bláha. Předvedli jsme svůj klasický výkon, oproti jiným zápasům jsme ale měli štěstí při šancích soupeře. Velký díl výhry si zaslouží náš tříčlenný kotel, který nás celý zápas neúnavně povzbuzoval. Pochvalu mám i pro rozhodčího Kudrnu, který zvládal vypjaté momenty v rámci možností dobře. To se bohužel nedá říct o asistentovi Dudokovi. Zápas také přinesl i přes poměrně vypjatou atmosféru také několik pěkných gest fair-play.



Sestavy


SK Mšeno
D. Hnízdil [-] - O. Šledr [-] , R. Kolumpek [-] , J. Guttenberg ml. [-] , V. Valenta [-] , O. Kolumpek [-] , D. Kolumpek [-] , F. Hakl [-] , M. Stejskal [-] , J. Tyle [-] (46. V. Závěšický [-] ) , M. Zeman [-]

FK Pšovka Mělník B
D. Hnízdil [-] - T. Bláha [-] (87. J. Staněk [-] ) , J. Pokorný [-] , J. Růžička [-] , M. Buzalka [-] , L. Kettner [-] , M. Šmejkal [-] , M. Hyka [-] , K. Vlasák [-] , M. Král [-] (71. J. Netolický st. [-] ) , D. Šesták [-]

ŽK: 5. D. Šesták , 7. L. Kettner , 57. M. Šmejkal , 83. M. Král .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: KUDRNA Pavel - KORTANOVÁ Marie, DUDOK Luděk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.