2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 16:00

10.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zuskin v závěru zajistil Libiši výhru


Branky


0

Očekávanou výhru si na své konto připsali fotbalisté Libiše B a potvrdili tak svou výbornou formu na domácím hřišti. Jejich cesta za vítězstvím ale byla trnitá a završil ji až v 80. minutě Zuskin.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Beřkovice pozorně brání

Kvůli některým absencím se do základní sestavy hostů nominoval i hrající trenér Štěpánek a Dolní Beřkovice se od úvodu soustředily převážně na bezchybnou defenzivu. Toho využívali domácí, kteří i na těžkém terénu dokázali držet míč na svých kopačkách a obléhali soupeřovu branku. Bylo z toho i několik velmi dobrých příležitostí, které ale brankou neskončily. Proti bylo buď nepřesné zakončení domácích střelců nebo vynikající brankář Karda, který kryl několik nebezpečných šancí soupeře. A protože hosté domácího brankáře Škrnu příliš neprověřili, bylo poločasové skóre bezbrankové.

Rozhodnutí až 10 minut před koncem

Vstup do druhého poločasu se ale domácí Libiši B podařil o poznání lépe. Již ve 48. minutě se totiž domácím podařila pěkná kombinace už od obránců, od kterých se míč dostal postupně až před Šobra, který před prázdnou bránou neměl problém se zakončením. 1:0. Vstřelená branka domácí tým ještě více nabudila a ten si vytvořil další šance k navýšení skóre. To se ale nepodařilo, a tak brzy přišel trest po poměrně kuriózní situaci. Brankář domácích Škrna totiž při výkopu z ruky podklouzl a dostal se až mimo vápno. Sudí Štolba situaci posoudil jako hraní rukou mimo vápno a odpískal proti brance domácích přímý kop. K jeho zahrání se postavil Štěpánek a byl přesný. 1:1. Domácí poté museli opět přidat na tempu a přikovali hosty před jejich bránu. To se jim nakonec vyplatilo v 80. minutě, kdy velmi aktivní Borkovec přešel přes několik bránících hráčů a svou skvělou akci korunoval přesnou přihrávkou Zuskinovi. Posila z A-týmu se v zakončení nemýlila a uzavřela tak skóre zápasu na 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libiš B
Blahoslav Urbanec - trenér: Musím kluky pochválit za předvedený výkon, že bojovali až do konce, aby urvali všechny 3 body. Doma jsme zatím 100% a venku to musíme napravit příští týden v Obříství, kde se nám vůbec nedaří. Zatím jsme získali akorát bod v Hoříně. Jsme kompletní, tak bychom to mohli konečně zlomit.

TJ Sokol Dolní Beřkovice
Petr Štěpánek - hrající trenér: Bohužel jsme se museli obejít bez 4 hráčů a chtěl bych poděkovat klukům z béčka, kteří nám neodmítli, i když jsme jim volali na poslední chvilku, protože někdo na zápas nedorazí a ani se neomluví. V samotném zápase jsme nechali Libiš hrát a poctivě bránili, což se nám poměrně dařilo, a když už tam něco prošlo, tak nám pomohl tradičně skvělý Karda. Škoda, byli jsme asi 8 minut od bodu, ale na druhou stranu musím přiznat, že Libiš byla asi o ten gól lepší. Rozhodčí odpískali dobrý zápas a k tomu si myslím, že pomohla obě mužstva. Hrálo se sice na těžkým terénu, tvrdě, ale ne záludně.



Sestavy


TJ Sokol Libiš B
M. Škrna [-] - F. Mündl [-] (80. D. Fajt [-] ) , P. Zuskin [-] , M. Šobr [-] (80. R. Pilař [-] ) , P. Borkovec [-] , D. Bubeníček [-] (67. T. Pospíšil [-] ) , T. Buzek [-] , M. Brynda [-] , M. Žák [-] (80. F. Míšek [-] ) , O. Eisner [-] , M. Novák [-]

TJ Sokol Dolní Beřkovice
T. Karda [-] - R. Kaňka [-] , M. Březina [-] , J. Abrahám [-] - M. Minář [-] , J. Žižka [-] - J. Kaňka [-] - M. Kekrt [-] , M. Mente [-] , P. Štěpánek [-] , J. Chabada [-]

ŽK: 3. M. Minář , 26. J. Abrahám , 38. R. Kaňka , 48. M. Kekrt .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠTOLBA Martin - MOŠKO Jan, RŮŽIČKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.