Návrat Blahuta do sestavy zajistil Lobkovicím 3 body


Branky


26. J. Blahut , 53. J. Blahut (p.) - 78. P. Nezbeda (vl.)
0

Velkou vzpruhu v podobě uzdravení střelce Blahuta dostali lobkovičtí fotbalisté. Jejich střelec se činil a zatížil konto soupeře dvěma zásahy. A protože Obříství odpovědělo jen jednou, byla z toho výhra domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha Lobkovic vyjádřená jedním gólem

Úvod zápasu zastihl v lepší pohodě domácí fotbalisty. Ti se prezentovali aktivnější i přesnější hrou a dostávali se před branku Nováka, který pro tento zápas nahradil jedničku Krále. Úspěch po několika neproměněných šancích přinesla 26. minuta zápasu, kdy uzdravený Blahut perfektně načasoval svůj náběh, dostal přesnou přihrávku a poslal míč okolo vybíhajícího brankáře. 1:0. I další minuty zápasu přinesly nezměněný obraz hry. Domácí útočníci neúnavně napadali rozehrávku hostů, z čehož plynulo mnoho nepřesností a Obříství se ne a ne vymanit z tlaku. Výkon hostů měl k ideálu daleko, a tak pro ně byl vysvobozením poločasový hvizd sudího Máje, který poslal oba celky do kabin za stavu 1:0 pro Lobkovice.

 

Hosté se drží na dostřel, na vyrovnání ale nestačí

Zatímco domácí mohli být se svým výkonem z první půle spokojeni, hosté věděli, že musí hodně přidat. Jejich snahu ale výrazně přibrzdila 53. minuta a další gól v jejich síti. Do vápna se totiž vřítil osamocený Bauer, vyhnul se obránci a posunul si míč i kolem brankáře, který jeho průnik zastavil. Pískal se pokutový kop, který nekompromisně proměnil opět Blahut. 2:0. Tato branka byla teprve tou pravou pobídkou pro zvýšení aktivity hostujících hráčů, kteří do své hry přidali i několik ostřejších zákroků. I díky nim se Obříství začalo více dostávat do hry a Lobkovice se stáhly do obranné ulity. V 78. minutě vysvitla pro hosty naděje, když ve vápně soupeře dokázali vyhrát souboj a po nešťastné teči stopera Nezbedy bylo sníženo. 2:1. Hosté pokračovali v tlaku, domácí obrana ale byla pevná a domácí také dokázali využívat zbytečných faulů hostující obrany k pozdržení času. Obříství se k závěrečné šanci přeci jen propracovalo, Verbíř se ale v jasné pozici neprosadil, a tak všechny body zůstaly po výhře 2:1 doma.

 



Ohlasy k zápasu


FC Lobkovice
Tomáš Přibík - vedoucí mužstva: Do utkání jsme vstupovali s mírným respektem, ale určitě ne odevzdaní. Díky předešlému s působení našeho trenéra u týmu hostí jsme měli hru týmu celkem dobře nastudovanou, a tak jsme věděli, co nás čeká - tým plný bojovníků, s několika technicky vybavenými individualitami. Jako hlavní úkol bylo pokrýt na tělo útočníka Hovorku a znepříjemnit hru ve středu pole technicky zdatnému Tichotovi, a to se nám od začátku zápasu dařilo. Utkání jsme vyhráli zaslouženě a nebýt spousty neproměněných šancí v prvním poločase, mohl být rozdíl skóre ještě vyšší.

TJ Sokol Obříství
Libor Tichota - trenér: V Lobkovicích jsme pokračovali v tom, co jsme minulý týden začali doma. Hrajeme bez zájmu, se strachem, že něco zkazíme a hlavně vůbec nebojujeme. Někteří kluci si to ani neuvědomují, a tak naše hra je v součastnosti velice špatná. Domácí nebyli rozhodně lepší, ale více bojovali a chtěli v tomto zápase uspět. To, co jsem chtěl vlastně po klucích já, dělali domácí.



Počet diváků: 90. Rozhodčí: Máj Pavel - KOTEK Vladimír, BLAHOUT Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.