Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 16:00

10.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všestudy po kanonádě jdou do čela


0

Šlágr kola přinesl jednoznačnou záležitost ve prospěch domácího týmu. Ten zejména ve druhé půli na hřišti kraloval a zatížil konto svého soupeře hned 6 brankami. Všestudy se tak posunuly před Vojkovice do čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy rozehrávají atraktivní podívanou

Krásné podzimní počasí přilákalo na šlágr kola krásnou návštěvu 180 lidí. A hráči na obou stranách jako by je chtěli potěšit a pustili se do útočení. Hra se přelévala ze strany na stranu, až se ve 13. minutě po rohovém kopu pověsil do vzduchu Podivínský a hlavou zavěsil. 1:0. Domácí pokračovali ve vysokém tempu a o pět minut později to bylo o dvě branky, když stejný hráč využil zaváhání brankáře Neugebauera. 2:0. Na druhé straně se snažil zaměstnávat domácí obranu především nejlepší střelec soutěže Chudoba, jehož střelu brankář Lorenc vyrazil a následnou dorážku zastavila tyč jeho branky. Domácí tým jako by si v těchto chvílích dopřával pauzu a byla z toho další šance, když Chudoba vystihl hodně krátkou malou domů, dlouhou kličkou se ale vyhnal ze střeleckého úhlu a nedokázal již trefit branku. Zbytek poločasu patřil opět spíše domácím, kteří hlídali příznivý výsledek a sami se snažili hrozit, brankáře ale překonat nedokázali, a tak byl poločasový stav 2:0.

Domácí hrají skvěle a výsledkem je 6 branek

Do druhé půle provedl domácí trenér Walter i přes dobrý výkon jednu změnu v sestavě, po níž se Matějček vysunul na hrot útoku, kde vytvořil spolu s Podivínským údernou dvojici. Hned po třech minutách hry domácí zúročili svou aktivitu opět zásluhou Podivínského, který si opět našel Švancarův centr z rohového kopu a završil hattrick! 3:0. Obrana Všestud v čele s Koudelkou a Radou si vedla skvěle a vystavovala hostům stopku hned v zárodku jejich akcí. Výsledkem byl další tlak domácích, který vyvrcholil faulem ve vápně na skvělého Podivínského a nařízeným pokutovým kopem. Ten v 56. minutě proměnil Růně a upravil již na 4:0. O dvě minuty se stejná situace opakovala po faulu na Švancaru a výsledkem bylo zvýšení na rozdíl pěti branek. 5:0. Za tohoto stavu již domácí povolili, z čehož pramenilo snížení Horních Beřkovic z kopačky nebezpečného Chudoby. Poslední slovo ale měli opět Všestudští, na jejichž straně se trefil Matějček a uzavřel tak skóre na vysokých 6:1.



Ohlasy k zápasu


SK Viktoria Všestudy
Ivo Lorenc - brankář: Hrál se moc pěkný fotbal, obě dvě družstva chtěla hrát fotbal a za nás se prosadil konečně útočník, od kterého se to čeká. Celý tým šlapal a až na pár zaváhání plnil taktické plány, jak bylo řečeno. Horní Beřkovice jsou kvalitním týmem a je dobře, že takový tým je v Okresním přeboru. My se teď musíme připravit na další utkání, které nás čeká.

Horní Beřkovice
Lukáš Polák - útočník: Domácí byli od začátku lepší, u všeho byli první a vyhrávali osobní souboje, byli důraznější a bylo vidět, že jsou na utkání dobře připraveni. Za to my jsme byli bez pohybu a chyběl nám důraz. Domácí zaslouženě vyhráli a byl to zatím nejlepší soupeř, proti kterému jsme v okrese nastoupili.



Sestavy


SK Viktoria Všestudy
I. Lorenc [-] - M. Rada [-] , P. Koudelka [-] , P. Vlk [-] - J. Polák [-] (46. R. Samek [-] ) , M. Hakl [-] , M. Růně [-] , A. Loškoski [-] , M. Švancara [-] (66. M. Faigl [-] ) - J. Matějček [-] (80. M. Samek [-] ) , V. Podivínský [-] (60. M. Bulva [-] )

Horní Beřkovice
J. Neugebauer [-] - J. Mikula [-] , A. Chudoba [-] , L. Polák [-] , V. Doležal [-] (57. L. Bryslivec [-] ) , P. Brůža [-] , T. Novák [-] , P. Hrdlík [-] (53. M. Němec [-] ) , J. Polák [-] , O. Brůža [-] , J. Sankot [-] (70. J. Cinybulk [-] )

ŽK: 62. M. Růně , 65. M. Švancara , 72. M. Faigl , 75. M. Bulva - 62. L. Polák .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Malíř Petr - PRINC Jiří, VÁŽAN Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.