0:2
(0:0)
77. J. Tyle
87. J. Tyle
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 14:00

11.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tyle dvěma góly zařídil výhru Vysoké


Branky


77. J. Tyle , 87. J. Tyle
0

Po několika nezdarech již potřebovali zabrat fotbalisté Vysoké - a přesně to se jim podařilo. Po bezbrankové první půli totiž vzal zápas do svých rukou Tyle a dvěma brankami rozhodl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas bez většího vzrušení

Od zápasu týmů, kterým se poslední utkání příliš nevydařila, se dal očekávat hlavně velký boj o každý kus hřiště. Domácí ho měli trochu ztížen, jelikož nastoupili v 11 hráčích, ovšem bez možnosti střídání. Na plac tak šel i hrající trenér Štěpánek a v první půli viděl vládu obou obran. Na těžkém týmu nedokázal ani jeden z týmů vymyslet pořádnou akci a oba brankáři spíše mrzli. Jediné větší vzrušení proběhlo před domácí brankou, kde se dokázal jeden z hostujících útočníků prosadit, svou střelou ale napálil pouze břevno domácí branky. Více toho k vidění nebylo, a tak bylo skóre první půle po zásluze bezbrankové.

Tyle dvěma brankami rozhoduje

Do druhé půle se hra výrazně rozhýbala. Hosté poslali do hry dva čerstvé hráče (Vodička, Vágner) a najednou si začali vytvářet převahu. Vypadalo to také, že domácím docházejí síly. Dlouho z toho ale opět nebyla výraznější šance. Jakýsi zlom přišel v 67. minutě, kdy byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující Pešan, který na hranici vápna zastavil pronikajícího soupeře. Oslabení však na hosty paradoxně zapůsobilo povzbuzujícím efektem a najednou se začali dostávat do šancí. V první ale Čermák nedokázal proměnit. Poté se ke slovu dostaly i domácí Dolní Beřkovice - J. Kaňka poslal míč před branku, kde se k hlavičce dostal vzrůstem malý Žižka, trefil ale pouze připraveného brankáře Hamáčka. Prakticky z protiútoku tak udeřilo na druhé straně, když se trefil Tyle. 0:1. Domácí vrhli všechny síly do útoku, což byla voda na mlýn hostujícím protiútokům. Několik jich Karda dokázal zneškodnit, na další pokus Tyleho z 87. minuty ale nedosáhl a zdálo se být rozhodnuto. 0:2. To už hráli domácí také pouze v deseti hráčích, jelikož musel rovněž po druhé žluté kartě opustit hřiště Chabada. V závěru mohl ještě korigovat Štěpánek, jeho pokus na zadní tyč však brankář vyškrábnul, a tak si hosté odvážejí výhru i čisté konto.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Beřkovice
Petr Štěpánek - trenér: Opět jsme hráli v jiné sestavě, bez možnosti střídat a to se ukázalo jako klíčové, když hosté dokázali ke konci zápasu dát gól a pak do naší otevřené obrany ještě druhý. My musíme body, které jsme doma ztratili, získat příští týden ve Veltrusech.




Sestavy


TJ Sokol Dolní Beřkovice
T. Karda [-] - R. Kaňka [-] , M. Březina [-] - M. Minář [-] , J. Žižka [-] - J. Kaňka [-] - J. Chabada [-] , P. Štěpánek [-] , A. Mucek [-] , P. Patera [-] , T. Slezák [-]

FK Vysoká
S. Hamáček [-] - R. Finkous [-] , T. Holub [-] (46. Z. Vágner [-] ) , P. Malák [-] , B. Ghanmi [-] , M. Kettner [-] , J. Tyle [-] , V. Pešan [-] , J. Čermák [-] , R. Martinec [-] , M. Štolba [-] (46. T. Vodička [-] )

ŽK: 32. J. Chabada , 81. A. Mucek - 35. V. Pešan . ČK: 85. J. Chabada - 67. V. Pešan .
Počet diváků: 23. Rozhodčí: HAMPL Miroslav - TĚMÍN Jan (N), HLAVÁČ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.