3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

11.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořín jede z Kostelce s prázdnou


Branky


0

Důležité body vybojovali na vlastním hřišti kostelečtí fotbalisté. Těm se podařilo díky brankám Tomáše a Dominika Nováka otočit nepříznivý vývoj a dovést utkání k cenné výhře 3:1.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté jsou za svou střeleckou nemohoucnost potrestáni

Pod dohledem dvojice rozhodčích se domácí Labský Kostelec chtěl pokusit o zisk důležitých bodů. Proti němu ale stál houževnatý soupeř z Hořína, který v minulém kole dokázal o body obrat silné Vojkovice. A byli to od začátku hosté, kteří prokazovali větší kvalitu a tlačili se dopředu. Odměna přišla už v 10. minutě, kdy se k míči dostal Polanský a zamířil přesně. 0:1. Po této brance se převaha hostujícího celku ještě znásobila, začalo však až neuvěřitelné střelecké trápení. V krátkém sledu za sebou šli hosté hned třikrát osamoceně na branku domácího Kořínka, z gólových pozic však nedokázali vůbec trefit bránu. Přišel tak zákonitý trest, když se ve 24. minutě podařilo domácím vystihnout rozehrávku soupeře a kapitán T. Novák vyrovnal. I nadále byli hosté aktivnější, další gólový úspěch jim ale nebyl souzen, a tak se domácí v poločase mohli radovat ze šťastného výsledku 1:1.

Další nevyužité šance znamenají výhru domácích

Brzy po přestávce pak bylo pro Hořín ještě hůře - v 52. minutě se totiž opakovala situace z první půle, T. Novák využil chyby soupeře v rozehrávce a strhnul vedení na stranu domácích. Pro hosty to byla pobídka k dalšímu zvýšení aktivity, domácí se naopak stáhli před svou branku s jasným cílem - bránit hubené vedení. To se jim dařilo, nutno však podotknout, že úplně pod kontrolou to z jejich strany nebylo. Jednou je od inkasování uchránilo břevno a v dalších závarech nebyli hostující střelci přesní. Smutným hrdinou z hostujícího pohledu byl útočník Žídek, který v průběhu celého zápasu spálil čtyři výborné gólové příležitosti. Hostům nepomohl ani návrat Žemličky po zranění a rozhodnutí přišlo v 80. minutě po nedorozumění v hostující obraně, kdy zaváhali stoper Rulec s brankářem Landsmanem a nabídli tak příležitost D. Novákovi. Nejmladší hráč na hřišti se nemýlil a uzavřel tak skóre zápasu na 3:1 pro domácí Kostelec.



Ohlasy k zápasu



AFK Hořín
Jiří Kaiser - trenér: Kdybychom hráli ještě dalších 90 minut, tak už gól nedáme. Dnes jsme zejména svou střeleckou nemohoucností nechali v Kostelci ležet tři body. Co jsme spálili, to bylo hrozné a i domácí uznali, že jejich tříbodový zisk se rovná spíše zázraku.



Sestavy


SK Labský Kostelec
R. Kořínek [-] - D. Novák [-] , M. Uerikua [-] , J. Šídlo [-] (28. T. Frejka [-] ) , T. Novák [-] , A. Mlejnek [-] , P. Kocourek [-] , R. Moc [-] , J. Černý [-] , P. Klíma [-] , M. Blahut [-] (46. S. Říha [-] )

AFK Hořín
T. Landsman [-] - D. Vermach [-] , R. Rulec [-] , J. Kettner [-] , P. Machek [-] (78. A. Finkous [-] ) - M. Holoubek [-] , P. Landsman [-] (84. J. Liška [-] ) , Z. Loužecký [-] (46. Š. Žemlička [-] ) , Z. Cífka [-] - V. Žídek [-] , R. Polanský [-] -

ŽK: 36. M. Blahut , 84. S. Říha - 44. R. Rulec , 77. T. Landsman .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PRINC Jiří - VÁŽAN Patrik, FUCHS Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.