5:1
(3:1)
41. O. Packa
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

11.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veltrusy odjíždí z Řepína s pětibrankovým přídělem


Branky


9. L. Werner , 23. M. Labuť , 40. J. Salač , 63. K. Boček , 71. L. Werner - 41. O. Packa
0

Vypadá to, že se fotbalisté Řepína konečně rozehráli do předpokládané pohody. I bez zraněného Dvořáka se konečně rozstříleli a odnesly to Veltrusy. V domácím dresu zářil zejména dvoubrankový Werner.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Řepín je lepší a zaslouženě vede

Veltrusy zatím pravidelně sbírají body zejména na vlastním hřišti, tentokrát ale určitě měly zálusk na bodový zisk i na hřišti Řepína. Hosté se však museli mít na pozoru, jelikož domácí tým získal všech 5 svých dosavadních bodů v posledních dvou kolech. Musel se však obejít bez zraněného útočníka Dvořáka, který si z minulého utkání odnesl zlomený nos a podzimní část sezóny pro něj už skončila. I bez něj ale domácí předvedli famózní vstup do zápasu, byli lepším celkem a hlavně se jim - narozdíl od minulých zápasů - dařilo střílet góly. To začal už v 9. minutě zkušený Werner, který v minulých zápasech některé šance zahodil, tentokrát si ale připsal důležitou první trefu zápasu. Převaha domácích pokračovala a když ve 40. minutě zvyšoval Salač již na 3:0, zdálo se být rozhodnuto. Hned minutu na to však hosté dokázali zásluhou Packy snížit, a tak byl náskok domácích na konci první půle dvoubrankový. 3:1.

Veltrusy se zlepšují, Borovička v domácí bráně čaruje

Do druhého poločasu udělal hostující trenér dvě změny v sestavě a hráčů Veltrus bylo rázem plné hřiště. Hosté se sympaticky snažili s výsledkem ještě něco udělat a z převahy vytěžili i šance, v domácí brance se ale překonával Borovička. Ten dostal pro tento zápas příležitost před svými kolegy Kamínkem i Boreckým a ukázalo se, že trenér Kratochvíl měl při této volbě šťastnou ruku. Domácí byli naopak tentokrát v zakončení velmi efektivní a přidali další dvě branky. Až do konce zápasu se hrál kvalitní fotbal se šancemi na obou stranách a domácí fanoušci mohli domů odcházet spokojeni - Řepín totiž dokázal poprvé v sezóně na vlastním hřišti naplno bodovat.



Ohlasy k zápasu


TJ Řepín
Aleš Kratochvíl - trenér: V prvním poločase jsme byli lepším týmem a zaslouženě jsme šli do vedení. Po změně stran ale hosté prostřídali a dělali nám velké problémy. Výše skóre neodpovídá průběhu zápasu, samozřejmě jsem ale rád, že jsme se konečně rozstříleli.




Sestavy


TJ Řepín
O. Borovička [-] - J. Bláha [-] , V. Labuť [-] , J. Salač [-] , L. Werner [-] (71. M. Chodúr [-] ) , M. Šplíchal [-] - K. Boček [-] , M. Slepička [-] (80. J. Borecký [-] ) , M. Labuť [-] (68. M. Hypša [-] ) , Z. Prejza [-] - M. Šperl [-] (76. V. Červinka [-] )

AFK Veltrusy
M. Nádeník [-] - J. Bittner [-] , L. Balzer [-] , J. Bittner [-] - O. Hošek [-] (71. O. Pelant [-] ) , L. Smetana [-] , O. Packa [-] , M. Melišík [-] , R. Podskalský [-] (46. J. Lange [-] ) - T. Dinka [-] , P. Kubata [-] (45. J. Seidel [-] )

ŽK: 31. M. Šplíchal - 73. J. Seidel .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOTEK Vladimír - BLAHOUT Jiří, DUDOK Luděk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.