P. Beran 88. (p.)
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

11.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libiš v derby vyloupila Obříství


Branky


88. P. Beran (p.) - 13. M. Brynda , 81. M. Brynda
0

Derby v Obříství vyznělo lépe pro hostující celek. Ten před návštěvou 70 diváků vyhrál zejména díky dvěma zásahům Bryndy. Domácí korigovali až v samotném závěru. Zajímavostí je nadstandardní počet osmi žlutých karet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brynda brzy otevírá skóre

Souboj týmů, kterým se v poslední době tochu přestalo dařit, se odehrál v Obříství. V tabulce na tom byla o 3 body lépe hostující Libiš B, té se ale krutě nedaří na hřištích soupeřů. I proto se hosté rozhodli spoléhat zejména na poctivou defenzivu a následné rychlé protiútoky. Tato taktika přinesla ovoce ve 13. minutě zápasu, kdy Žák vysunul Borkovce, ten zatáhl míč podél postranní lajny a z rohu šestnáctky přízemní přihrávkou našel Bryndu. Jeho zakončení zamířilo přesně k pravé tyči a hosté mohli poprvé slavit. 0:1. Tato branka Libiši zřejmě pomohla a hosté si vytvořili územní převahu, z níž plynula i některá nebezpečná zakončení. Domácí brankář Král byl ale ve střehu a nepovolil soupeři odskočit na větší brankový rozdíl. První poločas tak skončil vedením hostů 0:1.

Domácí snižují až z penalty v poslední minutě

Ve snaze o oživení hry svého týmu udělal domácí trenér Tichota jednu změnu v sestavě - místo Verbíře poslal na plac Chvátala. A domácí působili ve druhé půli určitě lépe než v půli první. Svému soupeři se dokázali vyrovnat a na čím dál tím těžším terénu se tak hrál zajímavý fotbal s náznaky šancí na obou stranách. Těžký terén také přímo vybízel k ostřejším zákrokům a sudí Stibůrek musel hned několikrát mírnit emoce za pomoci vytasené žluté karty. Rozhodnutí pak přišlo v 81. minutě, kdy střídající M. Ryšlavý našel Borkovce a úspěšná spolupráce z první gólové akce se opakovala. Borkovec totiž přesně našel Bryndu a hostující střelec se trefil podruhé. 0:2. V tuto chvíli to vypadalo, že je rozhodnuto a hosté ještě takticky prostřídali, v úplném závěru ale Obříství dokázalo zápas zdramatizovat, když se z penalty prosadil Beran. Nutno dodat, že hosté byli s jejím nařízením hrubě nespokojeni. Na vyrovnání už ale Obříství nemělo dostatek času, a tak v zajímavém zápase podlehlo hostující Libiši B 1:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Libiš B
Blahoslav Urbanec - trenér: Dnes jsem klukům naordinoval stejnou taktiku jako v Lobkovicích, snažili jsme se zhustit střed a vyrážet po krajích do brejků. Dnes musím pochválit celé mužstvo za bojovný výkon až do konce, ale vyzdvihnout musím trojici Novák - Borkovec - Brynda a za domácí výborně chytajícího brankáře Krále. Musím poděkovat našim fanouškům, kteří nám tleskali a fandili po celé utkání.



Sestavy


TJ Sokol Obříství
F. Král [-] - P. Beran [-] , J. Vondrák [-] , J. Hašourek [-] - J. Franz [-] , L. Tichota [-] , J. Mansfeld [-] , P. Sus [-] (80. P. Herynk [-] ) - P. Verbíř [-] (46. S. Chvátal [-] ) , J. Hovorka [-] (85. P. Douša [-] ) - L. Tichota [-]

TJ Sokol Libiš B
J. Gabriel [-] - D. Fajt [-] (61. F. Míšek [-] ) , P. Chorvát [-] , R. Pilař [-] , T. Pospíšil [-] , P. Borkovec [-] (83. T. Obrajtr [-] ) , M. Brynda [-] (85. M. Sus [-] ) , M. Žák [-] (68. M. Ryšlavý [-] ) , O. Eisner [-] , J. Ryšlavý [-] , M. Novák [-]

ŽK: 63. P. Beran , 90. J. Hašourek - 9. M. Novák , 37. T. Pospíšil , 66. M. Brynda , 69. P. Borkovec , 72. M. Ryšlavý , 88. O. Eisner , 88. J. Gabriel .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: STIBŮREK Petr - EDER Oldřich, NĚMEČEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.