Všestudy v bojovném zápase přetlačily Pšovku B


Branky


67. M. Hyka (p.) - 24. J. Matějček , 42. M. Švancara
0

Všestudy opět ukázaly, že se nepohybují v horních patrech tabulky omylem. Na Pšovce předvedly bojovný výkon a i přes kompikace v podobě vyloučení a penalty dotáhly zápas do vítězného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všestudy jsou lepší a zaslouženě jdou do vedení

Utkání na těžkém terénu začalo pořádně zostra a do první akce před brankou soupeře se dostali domácí, míč ale pouze neškodně prolétl kolem tyče branky. Všestudy poté brzy začaly ukazovat, proč jsou favoritem utkání a dostávaly se do tlaku. Z toho pramenily rychlé křídelní akce a také množství standardních situací v okolí velkého vápna Pšovky. Hostům se také podařilo vstřelit branku po pěkné akci z levé strany, ta však nakonec nebyla pro ofsajd uznána. Ve 24. minutě už se ale hosté radovali, a to když se jim obdobná akce povedla tentokrát po pravé straně, dostali míč do vápna a Matějček zakončil přesně. 0:1. Hosté byli i nadále lepší a hrozili standardními situacemi, při kterých kraloval zejména urostlý Podivínský. Domácí ale s vypětím všech sil odolávali tlaku soupeře, a to až do 42. minuty, kdy nechali při standardní situaci ze strany zcela volného Švancaru, který se za hranicí vápna opřel do míče a ačkoli si Staněk v domácí brance na míč sáhnul, jeho cestě do sítě již nezabránil. Hosté tak po první půli zaslouženě vedli 0:2.

Na hřišti planou emoce

Do druhé půle se v domácím dresu na hřiště dostal Šonský, který nahradil Buzalku, čímž se trochu přeskupily řady Pšovky, v úvodu druhé části to ale kýžený efekt neneslo. Hosté se i nadále tlačili dopředu a několik Podivínského hlavičkových zakončení si říkalo o branku. Ta však nepřišla, a tak se ke slovu začali dostávat i domácí a do hry jim výrazně pomohla situace ze 67. minuty. Na hranici ofsajdu převzal zcela osamocen míč domácí Krejčík, brzy však k němu přispěchal brankář Lorenc a na hranici vápna se mu snažil vypíchnout míč. To se mu evidentně podařilo, při zákroku však zasáhl i domácího útočníka Krejčíka a sudí Vážan se rozhodl odpískat spornou penaltu. K její rozehrávce se postavil Hyka a střelou o levou tyč branky se nemýlil. 1:2. V těchto chvílích se Pšovka více dostávala do hry a dokázala hrát před brankou soupeře, obrana Všestud však byla pevná a nedopouštěla nebezpečnější zakončení na Lorenovu branku. Další komplikace pro hosty přišla v 79. minutě, kdy domácí Grabmüller ve středovém kruhu nešetrně fauloval Koudelku, ten se rozhodl oplácet a za vražení do soupeře dostal červenou kartu. Ze závěrečného tlaku ale domácí už nic vytěžit nedokázali, ačkoli se dožadovali ještě jedné penalty za další zákrok na Krejčíka. Všestudy tak udržely výhru 1:2 a posunuly se zpět do čela tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK Pšovka Mělník B
Karel Vlasák - obránce: Bojovný zápas, ve kterém vyhrál lepší tým. Všestudy umí výborně využít svých předností, což také dnes dokazovaly. My jsme hráli to, co umíme a soupeř byl o kousek lepší. Určitě se ale za svůj výkon nestydíme. Bohužel, s výkonem rozhodčího nakonec nebyla spokojena ani jedna ze stran a možná i proto na hřišti v některých momentech zbytečně plály emoce. Za nás byl nejlepším hráčem jednoznačně Kocour (Šesták), který si na těžkém terénu přímo liboval a vyhrál množství osobních soubojů.

SK Viktoria Všestudy
Ivo Lorenc - brankář: Na těžkém terénu se hrál spíše bojovný zápas. Bylo znát posílení domácích o hráče A-třídního týmu. Náš tým nastoupil bez Rady a musel se přeskupit, i tak hrál tým zodpovědně a to, co řekl trenér. To se nám vyplatilo a pro lehčí průběh nám chyběl jen třetí gól. Po snížení z penalty se náš tým ještě více semknul. Teď se budeme muset připravit na další utkání. Poděkování našim fanouškům kteří nás doprovází!



Počet diváků: 50. Rozhodčí: VÁŽAN Radek - VÁŽAN Patrik, KORTANOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.