Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

12.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec si ze Mšena veze sedmičku


Branky


0

Mšeno v domácím zápase potvrdilo roli favorita a svého soupeře bezpečně porazilo. Hned o 7 vstřelených branek se podělila trojice střelců - z nich nejaktivnější Hakl zaznamenal hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po dobrém vstupu studená sprcha pro Kostelec

Prolomit sérii nezdarů měli za cíl v tomto zápase fotbalisté Mšena. Soupeřem jim byl Labský Kostelec, což měl být ideální protivník - Kostelečtí dosud totiž nedokázali na hřištích soupeře získat ani jediný bod. V úvodu se ale hostující hráči mohutně snažili tuto bilanci změnit a zaskočit v tabulce lépe postaveného protivníka. Domácí se totiž prezentovali velikým nasazením, herně to ale nebylo ono, a tak se hra často dostávala i před Hnízdilovu branku. Po 20 minutách hry se domácí konečně chytili a začali si vytvářet šance, v zakončení se jim ale nedařilo - tedy až do 36. minuty, kdy střeleckou smůlu prolomil Guttenberg ml. a po rohovém kopu na zadní tyči hlavičkoval přesně. 1:0. V těchto momentech se zápas lámal - ihned po rozehrávce totiž domácí spustili napadání, získali míč a Hakl nezaváhal. 2:0. O další dvě minuty později přidal další branku povedenou střelou z dálky R. Kolumpek a ve 41. minutě Hakl zvyšoval už na 4:0. Hosté tak během pěti minut dostali čtyři branky a bylo prakticky po zápase. 

 

 

Domácí v klidu navyšují skóre

Jak skončil první poločas, tak ten druhý začal - tedy gólem Mšena. Byl to opět Guttenberg, který dokázal zužitkovat z dalších rohových kopů. 5:0. Za tohoto stavu domácí trochu polevili a umožnili i Kostelci vstřelit čestný gól - v zakončení se ale hosté trápili, když buď narazili na připraveného Hnízdila, nebo zamířili zcela mimo tři tyče. A tak se opět probudili i domácí a uzavřeli skóre na 7:0. Závěr zápasu měl pro hosty o to hořčí příchuť, že byl v 69. minutě pro vražení do soupeře v přerušené hře vyloučen nejlepší střelec týmu T. Novák, který bude Kosteleckým pro disciplinární trest nějakou dobu chybět.



Ohlasy k zápasu


SK Mšeno
Jiří Guttenberg - trenér: Už ve čtvrtek na tréninku jsem z týmu cítil odhodlání uspět a věřil jsem ve výhru. Jsem rád, že se moje předtucha vyplnila a že se nám podařilo získat 3 body. Od začátku zápasu jsme šli sebevědomě za svým cílem, který jsme splnili. Naše výhra se nerodila lehce, ale nakonec byla naprosto zasloužená. Těší mne, že jsme zlomili sérii neúspěchů a vrátili jsme se na vítěznou vlnu.




Sestavy


SK Mšeno
D. Hnízdil [-] - O. Šledr [-] , J. Zabilanský [-] , R. Kolumpek [-] , J. Guttenberg ml. [-] , V. Valenta [-] , O. Kolumpek [-] (63. J. Tyle [-] ) , D. Kolumpek [-] , F. Hakl [-] (65. M. Wasyliw [-] ) , M. Stejskal [-] (75. M. Demen [-] ) , M. Zeman [-]

SK Labský Kostelec
R. Kořínek [-] - F. Turčák [-] , D. Novák [-] , T. Novák [-] , P. Kocourek [-] , J. Šídlo [-] , A. Ploc [-] , J. Černý [-] , O. Brodňanský [-] , P. Klíma [-] , M. Blahut [-]

ŽK: 69. M. Stejskal - 12. J. Šídlo , 29. J. Černý . ČK: 69. T. Novák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: STIBŮREK Petr - EDER Oldřich, NĚMEČEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.