0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

12.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chudoba po poločase rozhodl o výhře Horních Beřkovic


Branky


0

Další dva zásahy si na své konto připsal nejlepší střelec soutěže Adam Chudoba. Ty jsou o to cennější, že se jednalo o jediné dva góly utkání a jeho tým tak díky nim zvítězil 0:2 v Lobkovicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mírná převaha H. B. gólem nekončí

Zdálo se, že Horním Beřkovicím po skvělém vstupu do sezóny trochu dochází dech - o tom také svědčí pouze jediná výhra z posledních pěti zápasů. O to větší motivaci měli hosté uspět na hřišti velmi solidně hrajících Lobkovic. A ač tomu postavení v tabulce neodpovídá, jednalo se rovněž o utkání dvou nováčků v soutěži. Domácí museli před zápasem udělat vynucenou změnu v brance, když tradiční jedničku Bricína nahradil zkušený Pechar (45). Ten se do zápasového tempa dostával pomaleji a v úvodu domácí fanoušci při některých jeho zákrocích trnuli hrůzou. Úvodní nejistota ale trvala jen krátce a brzy se již domácí mohli na svého gólmana plně spolehnout. Ten ale v první půli nemusel čelit prakticky žádné vyložené šanci hostí, a jelikož se to stejné dalo říct o hostujícím Neugebauerovi, tak se 45 diváků fotbalem příliš bavit nemohlo. Poločasový hvizd sudího Blahouta byl po upachtěném výkonu obou celků spíše vysvobozením, a tak v první půli gól nepadl.

Zápas bere do svých rukou Adam Chudoba

Zatímco v první půli měli o něco více ze hry Beřkovičtí, do druhé půle se vstup lépe povedl domácím Lobkovicím. Ty se začaly více cpát před hostující branku a obrana Horních Beřkovic musela být ve střehu. Jednu z ošemetných situací dokázala vyřešit v 69. minutě a rovnou se jí podařilo založit rychlý protiútok. V něm se k míči dostal Chudoba a osamocen před brankářem nezaváhal. 0:1. Tato branka pochopitelně rozhýbala opatrný fotbal a domácí se začali více tlačit dopředu. Hosté se naopak zatáhli do obranné ulity, čímž nechali soupeři více prostoru pro kombinaci. Ta se ale Lobkovickým příliš nedařila a hostující obrana byla pevná. Beřkovice využívaly přiležitosti k rychlým brejkům a jeden takový se podařil v 88. minutě. Na jeho konci nebyl nikdo jiný než Chudoba a určil tak konečné skóre na 0:2.



Ohlasy k zápasu


FC Lobkovice
Tomáš Přibík - vedoucí mužstva: V utkání jsme sice dlouhou dobu sahali po bodu, ale více by jsme si ani nezasloužili. Přesto musíme brát jako pozitivum aspoň to, že hráči chtěli hrát a bojovali i v této lehce slátané sestavě. Znovu jsme si dokázali, že hrát se dá s každým, ať je na tom v tabulce tak, nebo onak, letos je soutěž hodně vyrovnaná.




Sestavy


FC Lobkovice
M. Pechar [-] - R. Horký [-] , J. Bauer [-] , O. Venglař [-] (69. L. Suja [-] ) , M. Melich [-] , M. Hruška [-] , J. Dušek [-] (77. R. Hlaváček [-] ) , D. Hynek [-] (88. J. Pipošiar [-] ) , V. Šeda [-] , P. Nezbeda [-] , J. Hejsek [-]

Horní Beřkovice
J. Neugebauer [-] - A. Chudoba [-] , L. Polák [-] , M. Němec [-] , P. Brůža [-] , T. Novák [-] , V. Doležal [-] (60. L. Bryslivec [-] ) , J. Polák [-] , O. Brůža [-] , J. Sankot [-] , J. Mikula [-] (89. J. Cinybulk [-] )

ŽK: 77. L. Polák .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: BLAHOUT Jiří - MOŠKO Jan, KORTANOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.