Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

12.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libiši chyběl jen jeden gól k desítce


Branky


3. M. Šobr , 19. M. Šobr , 27. M. Šobr , 28. M. Žák , 31. J. Prieložný , 34. P. Borkovec , 75. M. Žák , 77. J. Gabriel (p.) , 89. R. Pilař
0

Kdo očekával v Libiši vyrovnané utkání, nemohl se více mýlit. Domácí sice hned v 1. minutě neproměnili penaltu, to je však vůbec nepoznamenalo a svému soupeři nedali v zápase ani nejmenší šanci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto již po půl hodině

Velmi rozbitý podzimní terén přivítal v Libiši fotbalisty obou mužstev. A než se s ním stačili hosté sžít, bylo prakticky po zápase. Hned v 1. minutě totiž fauloval Štolba ve vápně pronikajícího Žáka, Šobr ale nabídnutou penaltu poslal nad branku náhradního brankáře hostí Drapáka. Domácí to ale nemuselo ani trochu mrzet, protože stejný hráč si napravil reputaci hned z dalšího útoku - ve 3. minutě totiž zužitkoval přihrávku Borkovce a otevřel skóre. 1:0. Na další branku se (vzhledem k dalšímu průběhu zápasu) čekalo netradičně dlouho - až do 18. minuty. A padla po stejné ose, jako ta první - Borkovec nahrál Šobrovi a bylo to o dva góly. 2:0. A třetí gól? Kdo jiný než Borkovec zamotal v šestnáctce nohy obraně a Šobr už ve 27. minutě zkompletoval hattrick. 3:0. O další branky se v rychlém sledu postarali individuální akcí Žák, poté Prieložný dopravil míč do branky po rohovém kopu a hrůzostrašný poločas pro Vysokou uzavřel ve 34. minutě Borkovec, který si tentokrát vyměnil role se Šobrem a uklidil míč k tyči. Po poločase tak bylo za stavu 6:0 prakticky rozhodnuto o vítězi.

 

Libiš přidává další branky

Do druhé půle se oběma týmům jen těžko hledala motivace, s chutí hrající domácí ale i tak chtěli přidat další branky. To se jim také dařilo, i když se na další gól čekalo až do 75. minuty. Pak ale Borkovec přidal již svou pátou asistenci v utkání, kterou vyslal do šance Žáka a bylo to 7:0. Hned o dvě minuty později dostala Libiš B příležitost zahrávat další penaltu, se kterou si poradil brankář Gabriel a zvýšil na 8:0. Tečku za zápasem pak udělal v 89. minutě Pilař, který se prosadil po rohovém kopu a Vysoká si tak ze hřiště soupeře odvezla devítigólový výprask.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libiš B
Blahoslav Urbanec - trenér: Dnes na těžkém terénu musím kluky pochválit, hráli jsme jeden z nejlepších zápasů na domácí půdě a skóre mohlo být vyšší, nebýt zahazování šancí. Hosté vystřelili asi jednou na bránu, ale zase jsem rád, že to odehráli důstojně až do konce. Na tom terénu tam nebyl vidět žádný záludný nebo zákeřný faul a toho si cením. Rozhodčím jsme to dnes usnadnili, ale i tak musím vyzdvihnout mladého hlavního rozhodčího Braunšveiga, který pískal velmi dobře. Příští týden zajíždíme do Vehlovic, kde se nám s tímto soupeřem nedaří a varováním je nám aspoň pro mě překvapivé vítězství Vehlovic v Obříství. Nejlepším hráčem našeho mužstva všichni kluci včetně střídajících, ale dnes vyčníval opět dobře hrající Borkovec, který přihrál na pět branek a jednu dal. Šobr dal 3 branky a na jednu přihrál a dnešní kapitán Žák dal 2 branky a na jednu přihrál.




Sestavy


TJ Sokol Libiš B
J. Gabriel [-] - J. Prieložný [-] , M. Šobr [-] (66. F. Mündl [-] ) , P. Chorvát [-] , R. Pilař [-] , T. Pospíšil [-] (20. D. Fajt [-] ) , P. Borkovec [-] (75. T. Buzek [-] ) , M. Brynda [-] (60. F. Míšek [-] ) , M. Žák [-] , J. Ryšlavý [-] , M. Novák [-]

FK Vysoká
J. Drapák [-] - R. Finkous [-] , P. Malák [-] , J. Elogeli [-] , M. Kettner [-] , J. Tyle [-] , D. Řízek [-] , T. Prejsa [-] (34. M. Dušek st. [-] ) , T. Vodička [-] , R. Martinec [-] , M. Štolba [-]

ŽK: 85. F. Mündl - 23. M. Štolba , 77. R. Martinec .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: BRAUNŠVEIG Vojtěch - PRINC Jiří, DUDOK Luděk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.