M. Hanuš 1.
D. Suk 42.
P. Dohnal 66. (p.)
M. Hanuš 90.
4:3
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:30

12.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pšovka sahala po bodu, v poslední minutě o něj ale přišla


Branky


1. M. Hanuš , 42. D. Suk , 66. P. Dohnal (p.) , 90. M. Hanuš - 65. R. Dvorný , 72. J. Růžička , 83. D. Šonský
0

Pro diváky velmi zajímavý zápas se odehrál v Horních Počaplech. Dlouho to vypadalo, že domácí tým si jasně dokráčí pro tři body, hosté se ale nakonec zvedli a sahali po bodovém zisku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Počaply z převahy těží dva góly

Souběh zápasů pšoveckého A-týmu s B-týmem určil favoritem zápasu v tabulce lépe postavené domácí Horní Počaply. Ty si ani nemohly přát lepší vstup do zápasu, jelikož šly do vedení hned po třiceti vteřinách hry - dokázaly totiž využít chybné rozehrávky hostí na levé straně, dostat se do přečíslení a osamocený Hanuš před brankou práci dokonal. 1:0. Tato rychlá branka jako by zamávala se sebevědomím hostí a byli to domácí, kteří se častokrát řítili do otevřené pšovecké obrany. Jejich řešení finální fáze ale bylo mnohokrát příliš složité, a tak k zakončení nadějných brejků ani nedošlo. Hosté s vypětím všech sil odolávali až do samotného závěru první půle, ve 42. minutě ale inkasovali podruhé - Hanuš v dalším brejku posunul na naběhnutého Suka a ten zcela osamocen nezaváhal. 2:0. Pšovka měla za poločas jen několik náznaků šancí - střely Hyky a Vavreka ale mířily mimo branku a únik Dvorného z úhlu lapil brankář Šmejkal. Po 45 minutách tak domácí zcela po zásluze vedli 2:0.

Velké vzepětí Pšovky po hodině hry

Také ve druhém poločase pokračovali domácí (už i bez zraněného stopera Lédla) v dominantním výkonu. V úvodních minutách poločasu opět těžili z nepřesností v hostující rozehrávce a jen skvělý brankář Pšovky Braunšveig držel hosty nad vodou. Úplný zvrat v zápase ale přinesla 65. minuta - Voleman na levé straně poslal trochu nazdařbůh míč dopředu, ten ale našel ve vápně naběhnutého Dvorného a hostující útočník se nemýlil. 2:1. Hned o minutu později si ale domácí vzali své vedení zpět - první útok po rozehrávce totiž dotáhli až do vápna, kde se míč podle názoru sudího Šnýdra otřel o ruku hostujícího stopera Krále, a tak následovala penalta. Tu poslal P. Dohnal mimo dosah brankáře a domácí tak mohli mít svůj klid zpět... ale neměli. V jejich řadách totiž zavládla nervozita, rázem začali kazit jednoduché přihrávky a hosté se tlačili před jejich branku. Další snížení na sebe nenechalo dlouho čekat, když v 72. minutě dorazil Růžička vyraženou Dvorného střelu. 3:2. A to nebylo ani zdaleka vše - hosté se totiž i nadále tlačili dopředu a odměnou jim bylo vyrovnání z 83. minuty, kdy míč za brankovou čáru dokázal ve skluzu dotlačit sváteční střelec Šonský. Obrat mohl dokonat v 88. minutě Dvorný, v samostatném úniku ale výborného Šmejkala neprostřelil, a tak přišel na druhé straně trest - Vlasák dlouhý míč odvrátil jen nad sebe a do souboje o něj se vrhli hned tři hráči - domácí Hanuš a hostující Vlasák s brankářem Braunšveigem. A protože se po velké srážce míč dokutálel do branky, slavily výhru domácí Horní Počaply. Za kritiku rozhodčího Šnýdra byl navíc vyloučen Buzalka. Přesné znění jeho výroků si můžete přečíst v zápise o utkání.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Počaply
Milan Hanuš - útočník: Z naší strany výborný vstup do zápasu, rychlý gól, do poločasu druhý, to nám dodalo trochu klidu. Slušný nástup do druhé půle, ale pak nepochopitelný zkrat z naší strany a dle mého totální rozpad hry. Zhruba od 60. minuty, kdy už mohlo být rozhodnuto, přišla naše křeč a z mého pohledu obavy o výsledek. Myslím, že v závěru už každý myslel na penalty, naštěstí to tam ještě padlo, i když to nemusel být takový nervák až do konce. Co předvedli kluci ze Pšovky v poslední půl hodince hry, si určitě bod zasloužilo, i když pro nás by to byla určitě zbytečná ztráta, vzhledem k průběhu hry do tét doby. Vzhledem k chladnému počasí si našlo cestu na zápas i dost diváků, pro které to muselo být určitě zajímavé až do poslední chvíle, děkuji!

FK Pšovka Mělník B
Karel Vlasák - obránce: První hodinu hry jsme na hřišti prakticky vůbec nebyli. Potom jsme se ale neuvěřitelně zvedli a výborným výkonem sahali po výhře. O to víc mě mrzí moje špatné vyhodnocení situace v poslední minutě, která nás stála alespoň bod. Samostatnou kapitolou jsou krajští rozhodčí, kteří řídili tento zápas - člověk je zná léta a přestože konkrétní situace na hřišti přesně nevidí, tak nemůže věřit, že jejich chyby jsou opravdu jen chybami. Nemáme se ale čemu divit. Jestliže na rozhodčího od začátku zápasu pokřikujeme, nemůžeme počítat s tím, že nám bude jakkoli pomáhat.



Sestavy


TJ Sokol Horní Počaply
M. Šmejkal [-] - P. Lédl [-] (33. J. Dohnal [-] ) , J. Pixa [-] - J. Vokoun [-] , R. Toman [-] , B. Fikart [-] , S. Grohman [-] , J. Žídek [-] - M. Hanuš [-] , P. Dohnal [-] , D. Suk [-] -

FK Pšovka Mělník B
V. Braunšveig [-] - L. Dudok [-] , J. Růžička [-] , D. Šonský [-] , Z. Vavrek [-] , J. Voleman [-] , R. Dvorný [-] , M. Král [-] , M. Buzalka [-] , M. Hyka [-] , K. Vlasák [-]

ŽK: 55. B. Fikart - 16. M. Král , 36. R. Dvorný , 66. M. Buzalka . ČK: 90. M. Buzalka .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Šnýdr Miroslav - ZUSKIN Petr, KORTANOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.