2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

13.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vojkovice na domácím hřišti nezaváhaly


Branky


0

Žádná kanonáda se nekonala, tři body ale zůstávají doma. Zlomovým okamžikem zápasu byl pravděpodobně gól do šatny, který se domácímu K. Temiakovi podařilo vsítit v 43. minutě utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vojkovice se prosazují až před přestávkou

Bez nejlepšího hráče minulého kola Vokouna i dalšího zkušeného středopolaře Dohnala se museli v těžkém zápase ve Vojkovicích obejít fotbalisté Horních Počapel. Domácí tým šel do zápasu s bodovým ziskem z derby ve Všestudech - zda byl tento bod plusový se ukáže až na konci sezóny. Každopádně ale byli domácí hráči favoritem utkání a to také potvrzovali na trávníku. Od začátku utkání byli aktivnější a bušili do zamčené obrany hostí. Ti se zatáhli k vlastní šestnáctce a snažili se co možná nejvíce narušovat útoky Vojkovic. K rychlým brejkům se však příliš nedostávali a naopak před jejich brankou bylo rušno. V několika případech musel hosty podržet skvělými zákroky brankář Šmejkal a už to vypadalo, že se půjde do šaten za bezbrankového stavu, když přišla na straně hostů zbytečná hádka, ztráta koncentrace a gól domácího K. Temiaka. 1:0.

Tetiva dává skóre konečnou podobu

Domácí tým byl pochopitelně brankou do šatny uklidněn, možná ale až příliš. Ve druhé půli se totiž zdálo, že hosté opticky vyrovnávají hru a dostávají se více před Heimrathovu branku. Jejich útoky ale zpravidla končily na výborně konsolidované obraně domácích, a tak se skóre dlouho neměnilo. Jediná branka druhé půle tak padla v 75. minutě a postaral se o ni trochu šťastnou trefou domácí Tetiva. 2:0. V závěrečných minutách zápasu se Horní Počaply ještě pokusily vysunout hru a korigovat stav, to se však nepodařilo, a tak všechny body zůstávají doma. Vojkovice tak drží druhé místo v tabulce s dvoubodovým odstupem za rivalem z Všestud.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Horní Počaply
Milan Hanuš - útočník: Po příjezdu do Vojkovic nám bylo jasné, vzhledem k sestavě, že to bude těžký zápas. Bohužel se opakovala situace z loňské sezóny. Pár kluků se zranilo, tak jsme opět hráli v pozměněné sestavě a snažili se převážně bránit a čekat na nějaký ten brejk. Bohužel jsme ale v závěru poločasu zbytečně inkasovali. V závěru jsme zkusili otevřít hru, ale dopředu se nám tentokrát nedařilo a domácí zaslouženě berou všechny body.



Sestavy


SK Vojkovice
P. Heimrath [-] - T. Jonák [-] , P. Král [-] (80. M. Priatka [-] ) , J. Juklíček [-] , L. Plicka [-] (75. T. Hubička [-] ) , L. Temiak [-] , K. Temiak [-] , K. Pražák [-] , M. Tetiva [-] , M. Mára [-] , M. Prachař [-]

TJ Sokol Horní Počaply
M. Šmejkal [-] - J. Pixa [-] (68. M. Dohnal [-] ) , J. Dohnal [-] , J. Žídek [-] , B. Fikart [-] - J. Petera [-] , S. Grohman [-] , R. Toman [-] , J. Mikoláš [-] - M. Hanuš [-] , D. Suk [-]

ŽK: 82. J. Juklíček - 22. J. Pixa , 42. D. Suk , 42. S. Grohman , 78. J. Dohnal .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KOZLÍK Petr - BLAHOUT Jiří, DRIML Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.