Všestudy v Kostelci neměly problém


Branky


89. P. Taras - 16. V. Podivínský , 58. J. Matějček (p.) , 68. J. Polák , 78. F. Janíček , 84. A. Loškoski (p.)
0

Další zářez na pažbě mají fotbalisté Všestud. Na hřišti Labského Kostelce byli jasným favoritem, což také dokázali vyjádřit gólově a nasázet pět branek. O každou z nich se postaral jiný hráč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na těžkém terénu jediný gól

Jasného favorita měl tento zápas v podobě hostujících Všestud, které se prezentují ve výborné formě. Výsledky Labského Kostelce jsou naopak jako na houpačce a v tomto zápase se domácí navíc museli obejít bez distancovaného nejlepšího střelce T. Nováka. A od první minuty bylo jasné, jakým směrem se zápas bude ubírat. Hosté totiž i bez Růněho nasadili rychlostní stupeň, který domácí hráči nebyli schopni akceptovat. Výsledkem byl gól Podivínského ze 16. minuty, který důrazem v pokutovém území zužitkoval akci Matějčka. Poté však hosté polevili a na těžkém terénu se nedokázali více prosadit. Nutno dodat, že šance na zvýšení skóre byly, zůstaly však nevyužity, a tak první poločas skončil stavem 0:1.

 

Po změně stran vládnou hosté

Do druhé půle udělal hostující trenér Walter hned dvojitou změnu v sestavě, do které poslal Závackého s Loškoskim. A tato změna přinesla ovoce - oba čerství hráči pořádně rozhýbali hru a konečně začaly padat také branky - podle očekávání do domácí sítě. V 58. minutě nejprve Matějček zužitkoval pokutový kop a dal tak hostům potřebný klid. O deset minut později pak zvyšoval na 0:3 po nejhezčí akci zápasu Janíček, který využil krásné akce Vlka a Poláka z pravé strany hřiště. Další branku přidával Polák, který dorazil do branky vyraženou střelu Koudelky a střelecký účet Všestud uzavřel další proměněnou penaltou Loškoski. V závěru zápasu si hostující obrana vybrala slabší chvilku a dala tak domácím příležitost ke vstřelení čestného gólu. Ten zaznamenal v 89. minutě Prodan a zkazil tak hostujícímu brankáři čisté konto. Hosty to ale nemuselo mrzet, jelikož si dokráčeli pro bezpečnou výhru 1:5. 



Ohlasy k zápasu



SK Viktoria Všestudy
Ivo Lorenc - brankář: Od nováčka z Kostelce jsme nevěděli, co můžeme čekat. Od samého začátku byl ale znát mezi týmy rozdíl. Naše hra nebyla taková jako v jiných zápasech, ale tři body jsou a to je hlavní. Teď se ještě připravit na další dvě těžká kola.



Počet diváků: 30. Rozhodčí: MOŠKO Jan - PRINC Jiří, VÁŽAN Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.