Beřkovice díky povedené první půli vítězí


Branky


0

Že je domácí prostředí jejich velkou výhodou, prokázali v tomto zápase fotbalisté Dolních Beřkovic. Ti dokázali už v průběhu první půle dvakrát odpovědět na gól Žídka a mají na svém kontě již 20 bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedoucí obrat Hořína a rychlý obrat

Hostující fotbalisté Hořína v minulém kole v závěru zápasu otočili nepříznivý průběh duelu s Řepínem, což chtěli potvrdit na hřišti Dolních Beřkovic. Domácí tým se spoléhá především na pevnou obranu a v posledních zápasech také na výbornou individualitu v podobě exdivizního Těmína. A bylito domácí, kteří vstoupili do zápasu o něco aktivněji a prokazovali větší touhu po vstřelení branky. Paradoxně to byl ale Hořín, který šel v 9. minutě do vedení. Pomohla mu k tomu standardní situace, která byla tečována zdí. Brankář Karda dokázal nepříjemnou situaci ještě vyřešit, míč však vyrazil pouze před zcela osamoceného Žídka, který neměl problém s doklepnutím míče do branky. 0:1. Tato branka však aktivitu domácích nepřibrzdila a ti mohli záhy srovnat, Kaňka však ve své šanci nastřelil pouze tyč. Vyrovnání tak přišlo ve 29. minutě, kdy dokázal centr z levé strany zužitkovat Minář a levou nohou zamířil přesně. 1:1. I v dalším průběhu byly lepším týmem Dolní Beřkovice, což dokázaly zúročit ve 39. minutě vedoucí brankou - Těmín se do míče opřel nártem a nádherně vymetl šibenici. 2:1.

Z pološancí už další gól nepřichází

Již v průběhu první půle se do hry na hostující straně dostal Holoubek, který nahradil Vermacha a v poločasové přestávce trenér Kaiser další změnu v sestavě nepřichystal. Hra se ale i tak vyrovnala a pološance se rodily na obou stranách. Ani jeden z týmů si ale nedokázal vypracovat opravdu stoprocentní příležitost ke skórování. Hořínští se snažili zejména o pokrytí tvůrce domácí hry Těmína, ten však hraje ve velké formě a i přes důslednou obranu se dokázal několikrát prosadit. Gól z toho však nebyl, a protože se ze závěrečného tlaku nedokázali prosadit ani Hořínští, skončil zápas těsnou výhrou domácích Dolních Beřkovic 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Beřkovice
Petr Štěpánek - hrající trenér: V první půlce jsme hráli přesně to, co jsme si v kabině před zápasem řekli. Z mého pohledu rozhodl střed hřiště, kde pokud je Těmín, tak jsme hodně silní. Podali jsme dobrý týmový výkon a dobře zahrál i Chabada. My teď můžeme jet ve větším klidu do Mšena, kde se nám tradičně nedaří a zkusíme to konečně zlomit. Ještě bych pochválil všechny rozhodčí - zápas zvládli dobře, i s pomocí obou mužstev, která se soustředila jen fotbal.




Počet diváků: 25. Rozhodčí: SLAVKOVSKÝ Marian - KUDRNA Pavel, DUDOK Luděk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.