A. Chudoba 14.
P. Brůža 68. (p.)
2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 14:00

13.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obříství se v Horních Beřkovicích neprosadilo


Branky


14. A. Chudoba , 68. P. Brůža (p.)
0

Nepovedená série fotbalistů Obříství se protahuje na čtyři zápasy. Domácí Horní Beřkovice odmítly ztrátu bodů a drží se se ziskem 25 bodů na dohled vedoucím týmům tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí z tlaku vytěžili jednu branku

Po posledních nepovedených výkonech přijeli fotbalisté Obříství na půdu Horních Beřkovic s jasnou taktikou - spoléhat na pevnou obranu a vepředu využívat zejména rychlosti svého útočníka Hovorky. Tento způsob hry nesl ovoce až do 14. minuty zápasu, kdy nejmladší hráč na hřišti Bryslivec (15) krásně vyslal do úniku Chudobu, a ten se proti brankáři Královi nemýlil. 1:0. Hned vzápětí mohli hosté vyrovnat, když se dostali k samostatnému úniku, svoji velkou šanci ale na rozdíl od svého soupeře proměnit nedokázali. V dalším průběhu hry pak opět drželi více míč na svých kopačkách hráči domácích Horních Beřkovic, z územní převahy si ale nedokázali vytvořit pořádnou šanci, a tak další gól už nepadl.  

Povrzení náskoku z penalty

Po změně stran se i hosté z Obříství začali více dostávat k míči a hrálo se vyrovnané utkání, v němž akce obou celků končily na pozorných obranách soupeře. Rozhodnutí tak přinesla 68. minuta, kdy byl domácí Chudoba v souboji ve vápně zasažen do obličeje a kopala se penalta. Tu bezpečně proměnil P. Brůža a zdvojnásobil tak náskok domácích. Od této chvíle napjali hosté všechny své síly do útoku a tlačili se před Neugebauerovu branku. Nejblíže úspěchu byli po přímém kopu, který však nakonec zamířil těsně nad břevno domácí branky. Domácí mohli naopak dvakrát definitivně rozhodnout po rohových kopech, hlavičky Poláka ale úspěchem neskončily - při první se zaskvěl hostující brankář Král a druhý pokus skončil vedle. Horní Beřkovice to však nemuselo mrzet, jelikož si připisují tři body za výhru 2:0.



Ohlasy k zápasu


Horní Beřkovice
Lukáš Polák - útočník: Chtěli jsme potvrdit vítězství a hlavně navázat na dobrý výkon z druhé půle v Lobkovicích. To si myslím, že se nám povedlo a utkání jsme zvládli. Možná by tomu slušela nějaká přidaná branka z naší strany, ale jsme rádi hlavně za tři body. Velkým příslibem jsou pro nás mladí kluci (15,17) kteří nastoupili v základu a utkání skvěle zvládli.




Sestavy


Horní Beřkovice
J. Neugebauer [-] - A. Chudoba [-] , L. Bryslivec [-] (88. V. Kníže [-] ) , L. Polák [-] , M. Němec [-] , P. Brůža [-] , T. Novák [-] (75. J. Cinybulk [-] ) , V. Doležal [-] , J. Polák [-] , J. Sankot [-] , J. Mikula [-]

TJ Sokol Obříství
F. Král [-] - J. Hašourek [-] , P. Beran [-] - S. Chvátal [-] , L. Tichota [-] , J. Franz [-] , J. Mansfeld [-] - J. Hovorka [-] - L. Tichota [-] , M. Šeps [-] (75. P. Douša [-] ) , P. Herynk [-] (57. J. Vondrák [-] )

ŽK: 30. L. Polák , 65. J. Sankot , 85. J. Mikula , 90. J. Polák - 67. J. Mansfeld .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: BLAHOUT Jiří - MOŠKO Jan, DRIML Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.