Pšovka B doma přestřílela Lobkovice


0

Důležité body dokázali na domácím hřišti vybojovat fotbalisté Pšovky B. Neudržitelný byl zejména Růžička, který se přihlásil o slovo hned třikrát, na což hosté nedokázali reagovat a odjíždí bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté zahazují penaltu a nabírají manko

Už sestava domácího týmu napovídala, že Pšovka udělá vše pro to, aby nepřenechala soupeři ani jediný bod - ostatně postavení v tabulce jí velí získávat body, kde se dá. Hosté naopak museli sáhnout do B-týmu, odkud si vytáhli Chrousta se Šilerem. Domácí tým byl v úvodu zápasu aktivnější a zejména pohybliví útočníci Šmejkal s Grabmüllerem dělali hostující obraně problémy. Únik Šmejkala z pravé strany ještě brankou neskončil, ve 23. minutě se ale skóre už měnilo, když odcentroval Vavrek a Růžička poslal kolenem míč do sítě. 1:0. Hostům se hra příliš nedařila, ve 28. minutě ale měli velikou šanci na vyrovnání - Dušek unikl domácí obraně, před brankářem se rozhodl pro kličku a byl nemilosrdně sražen. Byla nařízena penalta, ke které se postavil Hruška, brankář Braunšveig však zasahovat nemusel, protože míč z jeho kopačky zamířil nad branku. Po této situaci převzali iniciativu opět domácí, kteří ji dokázali zužitkovat ve 40. minutě, kdy obraně unikl Grabmüller a zvýšil. 2:0. Ještě do poločasu však přišla zápletka, když si Lobkovičtí pomohli standardní situací a Šiler těsně před odchodem do kabin snížil. 2:1.

Růžička v závěru dokonává hattrick

Kontaktní branka jako by hostující hře prospěla a v úvodních minutách druhé půle se hrál vyrovnaný fotbal od vápna k vápnu. Akce hostů se ale nesetkaly s přesným zakončením, a tak udeřilo na druhé straně - v 51. minutě domácí tým pěkně sehrál rychlý útok, na jehož konci byla hlava L. Krejčíka a zvýšení na 3:1. Reklamace ofsajdu ze strany hostující obrany sudí nevyslyšel, a tak mohli domácí slavit. Lobkovice se snažily hrát s míčem na svých kopačkách, ve finální fázi se jim příliš nedařilo a naopak domácí tým si vytvářel šance z rychlých útoků. Výbornou střeleckou formou se v tomto zápase prezentoval domácí Růžička, který zvyšoval na 4:1 povedenou hlavičkou z bezprostřední blízkosti. Lobkovice se ani za tohoto stavu nevzdávaly a snížení na 4:2 zařídil po chybě v rozehrávce domácí obrany Chroust, který osamocen doslova dovezl míč přes brankáře Braunšveiga do branky. 4:2. Poslední slovo ale patřilo opět Pšovce B, kteří dokázali odskočit zásluhou Růžičky opět na rozdíl tří branek, a když domácí stoper Král svou akci přes půl hřiště v poslední minutě zakončil pouze mimo branku, skončilo utkání výsledkem 5:2.



Ohlasy k zápasu


FK Pšovka Mělník B
Karel Vlasák - střídající obránce: Na zápas jsem dorazil až po hodině hry a odehrál dvacet minut. Podle ohlasů kluků jsme ale měli zápas relativně pod kontrolou a gólů jsme mohli dát i více. Kdo ví ale, jak by se zápas vyvíjel, kdyby hosté dokázali proměnit penaltu za stavu 1:0. Nás těší zisk bodů a také to, že jsme už ve dvou zápasech v řadě dokázali vstřelit nějaké góly. Těšíme se také na Růžův příspěvek do kasy za vstřelený hattrick!

FC Lobkovice
Tomáš Přibík - vedoucí mužstva: Utkání jsme prohráli zaslouženě a po skončení podzimu budeme mít jistě s některými hráči co probírat ohledně jejich přístupu. Jediné pozitivum bylo, že se ve výborném světle ukázali obě "posily" z B-týmu, když se navíc podařilo oběma skórovat.



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.