Mšeno v závěru udolalo Dolní Beřkovice


Branky


0

Až do 70. minuty trvala nejistota domácích fanoušků, zda si jejich tým nepřipíše další nečekanou ztrátu. Potom ale zaúřadoval D. Kolumpek a dal domácím vedení, které následně narostlo až na 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Novou posilu v podobě uzdraveného Wasyliwa přivítali ve své základní sestavě fotbalisté Mšena. Protivníkem jim ale byly nevyzpytatelné Dolní Beřkovice, které v minulém kole zvítězily nad Hořínem a v jejichž dresu nechyběl nejlepší hráč minulého kola Minář. Úvod ale vyšel jednoznačně lépe domácím, kteří šli do vedení již ve 3. minutě, kdy si na roh Valenty naskočil Guttenberg ml. a hlavou zavěsil. 1:0. Tato branka mohla pro hosty znamenat pohromu, jelikož se na jejich zkoprnělý tým okamžitě začal valit jeden útok za druhým, ale útočníci domácích nedokázali své tutovky proměnit. Dolní Beřkovice se tak postupně začaly dostávat zpět do hry, přičemž využívaly svých velmi dobře hrajících útočníků. Domácí měli i nadále herní převahu, také Beřkovičtí ale byli nebezpeční a v 38. minutě bylo vyrovnáno - Hrdý s pomocí teče obránce překonal Hnízdila. 1:1. Tato nečekaná trefa hosty nakopla a vzápětí mohli jít do vedení. Svou velkou šanci ale nevyužili, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Mšeno má v závěru více sil

Domácí se mohli o přestávce zklidnit a vrátit se k své hře, to se jim ale nepodařilo a úvod poločasu patřil opět Dolním Beřkovicím. Ty spálily další šanci po rohovém kopu, když nastřelili pouze tyč Hnízdilovy branky. Poté se dlouhé minuty žádná kloudná šance neurodila, až přišla 70. minuta a nenápadná akce domácích - D. Kolumpek vybojoval míč na Březinovi, který váhal příliš dlouho s rozehrávkou a po akci s Haklem a Guttenbergem ml. ho nakonec sám ve skluzu dorazil do branky. 2:1. Od této chvíle se poměr sil na hřišti opět převážil ve prospěch domácího týmu a v 78. minutě už to bylo o dvě branky, když další hezkou kombinaci zakončil O. Kolumpek. Skóre zápasu pak uzavřel střídající Demen, který těžil z výborného napadání Hakla a zaváhání brankáře Kardy. Od 86. minuty tak platil stav konečný stav zápasu 4:1.



Ohlasy k zápasu


SK Mšeno
Jiří Guttenberg - trenér: Dnešní zápas byl jako na houpačce. Po úvodních 20ti minutách by si na hosty asi nikdo nevsadil ani korunu. Ale ve fotbale se situace rychle mění a tak před přestávkou a těsně po ní to byli naopak hosté, kteří měli blíž k vedení v zápase. Nakonec jsme to ale byli my, kdo překlopil misku vah na svou stranu. Myslím, že zaslouženě, protože jsme měli po většinu zápasu převahu a také víc šancí. A hlavně: Nejvíc si cením toho, že náš herní projev byl sebevědomý a celý zápas jsme odmakali s maximálním nasazením. Vyzdvihnout dnes chci výkon Zémy, který svedl spoustu těžkých soubojů, ze kterých si odnesl pochroumaný nos, ale přesto utkání dohrál.

TJ Sokol Dolní Beřkovice
Petr Štěpánek - hrající trenér: Bohužel jsme jeli do Mšena pouze v 11 lidech, poté co hráči, když už se omluví, tak 5 minut před odjezdem. Chtěl bych poděkovat klukům z béčka, kteří jeli s náma bez problémů, i když jsem jim volal na poslední chvilku. Gratuluju klukům ze Msena k vítězství, my se musíme připravit na příští týden a zkusit překvapit se Všestudama.



Počet diváků: 30. Rozhodčí: STIBŮREK Petr - RŮŽIČKA Jiří, DEMETER Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.