2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 14:00

14.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libiš B se po výhře posouvá na 2. místo tabulky


Branky


11. M. Žák , 40. M. Brynda
0

Kdo zavítal na libišské hřiště až po poločase, příliš fotbalové parády si neužil. Vše podstatné se totiž v zápase fotbalistů Libiše B a Veltrus odehrálo už před přestávkou. Hosté na góly Žáka a Bryndy nedokázali zareagovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí z převahy těží dva góly

Trochu nenápadně se na nejvyšší pozice v tabulce posunují fotbalisté Libiše B. Ti těží hlavně ze své stoprocentní bilance na domácím hřišti, kterou chtěli potvrdit i tentokrát. Veltrusy mohly v tomto utkání pouze překvapit, k čemuž jim mohl pomoci i velmi těžký terén, který na oba celky čekal. I na něm ale domácí dokázali od úvodu poměrně slušně kombinovat a vytvořili si územní převahu. Z toho vyplynula v 11. minutě standardní situace, po které se Libiš B mohla radovat - Žák zřejmě centroval, ale míč nakopnutý do vápna proletěl až do branky. 1:0. Hosté se i po inkasování branky spoléhali zejména na poctivou obranu a snažili se vyrážet do rychlých brejků díky jejich nejlepšímu střelci Dinkovi. To se ale příliš nedařilo a velkou komplikací bylo navíc nucené odstoupení Dinky z 21. minuty. Ve 40. minutě se domácímu týmu podařilo důležité navýšení náskoku ještě před odchodem do kabin - po centru Fajta prošel míč malým vápnem až na Bryndu, který prokázal, že mu to v posledních zápasech pálí. Po prvním poločase tak domácí vedli 2:0. 

Dvě neproměněné penalty Libiše

Od začátku druhého poločasu bylo zřejmé, že domácí chtějí svého soupeře co nejrychleji dorazit třetí brankou a rozhodnout tak o výsledku. Což o to, šance si vytvářeli, v zakončení to ale byl jeden velký zmar. Ten byl korunován hned dvojicí neproměněných penalt, které sudí Princ nařídil v krátkém sledu za sebou - nejprve ale v 58. minutě neproměnil Šobr a když ho o čtyři minuty později ho napodobil také Žák, zůstával rozdíl ve skóre stále dvoubrankový. Hosté tak stále cítili šanci a podnikali ojedinělé výpady do domácí obrany, která však fungovala bezpečně a všechny akce dokázala zastavovat ještě před finálním zakončením. Domácí v dalších vyložených šancích netrefovali prázdnou bránu, jednou jejich pokusu stálo v cestě břevno a mnohokrát vynikající brankář Nádeník. Nemuselo je to ale mrzet, jelikož zvítězili 2:0.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libiš B
Blahoslav Urbanec - trenér: Dnes jsme určitě vyhráli zaslouženě a jsem rád za 3 body. Doma jsme nepoznali hořkost porážky a to si myslím, že se nám ještě nepovedlo. Teď nás čeká poslední kolo v Horních Beřkovicích, kde to nebude samozřejmě nic lehkého, ale určitě se popereme o vítězství. Už teď je to pro nás nejlepší vstup do sezóny za působení v Okresu. Dnes mám opět pár nejlepších dnešního utkání - za hosty musím vyzdvihnout brankáře, který nám pochytal až někdy nemožné a za domácí opět zkušený matador Novák a před ním hrající mladík z dorostu Buzek, který sbírá zkušenosti a jsem s ním zatím velmi spokojený, když mu dám šanci za B-mužstvo .




Sestavy


TJ Sokol Libiš B
M. Škrna [-] - M. Šobr [-] (65. F. Míšek [-] ) , T. Buzek [-] , D. Fajt [-] (89. O. Havlík [-] ) , O. Eisner [-] , R. Pilař [-] , T. Pospíšil [-] , M. Brynda [-] (86. M. Bláha [-] ) , M. Žák [-] (82. T. Obrajtr [-] ) , M. Novák [-] , J. Ryšlavý [-] (66. F. Mündl [-] )

AFK Veltrusy
M. Nádeník [-] - L. Balzer [-] , J. Bittner [-] - L. Smetana [-] , M. Melišík [-] , R. Podskalský [-] , F. Hofman [-] , O. Packa [-] - T. Dinka [-] (21. R. Soudský [-] ) - M. Motl [-] (46. O. Hošek [-] ) , P. Firoň [-] (46. T. Podskalský [-] )

ŽK: 15. M. Novák , 27. J. Ryšlavý , 33. M. Šobr , 80. M. Žák , 85. F. Mündl - 10. J. Bittner , 18. L. Smetana .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: PRINC Jiří - RYŠLAVÝ Marek (N), SMETANA Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.