Vojkovice v Lobkovicích ztrácí dva body


Branky


0

Zajímavou zápletku dostal vývoj na předních příčkách tabulky. Vojkovice totiž vezou po bezbrankové remíze pouze bod z Lobkovic a dali tak šanci rivalovi ze Všestud osamostatnit se na čele.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lobkovice poctivě brání

Po vysoké prohře na Pšovce měly Lobkovice na reparát opravdu těžkého soupeře - Vojkovice, které bojují o první místo v tabulce. I proto byli hosté favoritem zápasu, domácí tým ale do zápasu vyrukoval s poctivou a vysoko vysunutou obranou, které se výborně dařilo eliminovat jednu z největších zbraní Vojkovických - rychlý přechod do útoku. Mnoho útoků hostí zastavil ofsajd, a tak bylo v první půli šancí opravdu pomálu. Ty nejzávažnější vyplynuly ze standardních situací hostů, velmi disciplinovaná obrana Lobkovic v čele s brankářem Bricínem si ale věděla rady. Hostující snaze o vedoucí gól určitě nepomohlo ani nucené odstoupení jejich ofenzivního motoru Plicky z 39. minuty, a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu 0:0.

Vojkovice ani ve druhé půli nenachází na soupeře recept

Po změně stran se ve hře nic podstatného nezměnilo - snad s tím rozdílem, že se odvážněji na polovinu soupeře začal čas od času vydávat i domácí tým. V něm vyčníval mladý Hlaváček, který svými náběhy neustále zaměstnával zkušenou obranu Vojkovic. Ta se ale nedala a vyložené šance tak ve druhé půli nepřibývaly ani na jedné straně. Hrálo se bojovné utkání a hrstka diváků se fotbalovou krásou příliš zahřát nemohla. A jelikož byly obě obrany stoprocentní až do závěrečného hvizdu sudího Moška, šlo se do penalt. V nich si domácí střelci počínali bezchybně a naopak na druhé straně přišlo jedno zaváhání. Na domácí straně tak v páté sérii mohl rozhodnout brankář Bricín, což se mu také podařilo a Lobkovice tak mohly slavit zisk nečekaných dvou bodů.



Ohlasy k zápasu


FC Lobkovice
Tomáš Přibík - vedoucí mužstva: Čekalo nás podle očekávání jedno z nejtěžších utkání podzimu, v kabině jsme si řekli, že dnes nemáme co ztratit a jakýkoliv bodový zisk by byla příjemná nadstavba našeho bodového zisku. Věděli jsme, že soupeř má v týmu hodně atleticky založených hráčů a že to bude z naší strany hlavně o běhání a včasném dostupování hráčů. A to se nám již od začátku víceméně dařilo. Každý, kdo byl na utkání přítomen, musel uznat, že za to, co naši hráči na hřišti nechali, někteří možná až za hranou svých fyzických sil, jsme si tento remízový bod zasloužili. No a poté už přišla penaltová loterie, do které se ne každému chtělo, a tak byl jako pátý exekutor zvolený náš brankář. Naši první čtyři exekutoři své kopy proměnili a náš brankář jeden pokus hostů lapil, a tak přišla chvíle, ve kterých si náš brankář Bricín libuje. Sám si postavil míč na značku pokutového kopu a svému protějšku v hostujícím dresu nedal šanci, a tak jsme mohli jít slavit nečekaný bodový zisk.




Počet diváků: 33. Rozhodčí: MOŠKO Jan - BLAHOUT Jiří, DRIML Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.