0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 14:00

14.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na Vehlovicích gól nepadl


Branky


0

Poslední Vehlovice dokázali vybojovat cenný bod ze zápasu proti Horním Beřkovicím. Gól v zápase nepadl, a tak o vítězi rozhodovaly až pokutové kopy, které přisoudily bodový bonus hostům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí poctivě brání, na gól se čeká

Do sestavy Vehlovic se tentokrát opět vrátil brankář Marek a domácí se pokusili obrat o tolik potřebné body dalšího silného soupeře - Horní Beřkovice. Vehlovičtí se pochopitelně zaměřili zejména na nejlepšího střelce soutěže Chudobu, kterého pečlivě strážili. Hosté se tak i přes vysoké procento držení míče nedokázali propracovat k větší šanci. Naopak domácí tým se snažil při každé příležitosti hrozit z rychlých brejků, při jejichž provedení ale chyběla trocha potřebné kvality, a tak všechny dokázala zachytit hostující obrana nebo bezchybný brankář Neugebauer. V první půli tak gól nepadl a šlo se do kabin.

 

 

Brůža odmítá možnost rozhodnutí z penalty

Do druhého poločasu nastoupili Beřkovičtí evidentně nabuzeni a s cílem strhnout tento zápas na svou stranu. Na hře to bylo dostat a hosté se najednou mnohem častěji propracovávali až k zakončení. Když už se to ale podařilo, byl na svém místě připraven spolehlivě chytající brankář Marek. Zápas tak spěl ke svému konci, až přišla 78. minuta a faul domácího Najmana na Mikulu. Pro domácí nepříjemná situace, jelikož se odehrál ve vápně a sudí Malíř tak byl nucen nařídit penaltu. Brankář Marek ale domácí tým podržel, když střelu k pravé tyči bravurně vyrazil. Na druhé straně mohl v závěru skórovat Benda, ani jeho hlavička se ale neujala, a tak se šlo na penalty. V nich byli hráči Horních Beřkovic tentokrát stoprocentní, naopak domácí J. Procházka s Bendou nedali, a tak putuje bonusový bod do Horních Beřkovic.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Liaz Vehlovice
Pavel Kroužecký - sekretář: K dalšímu zápasu jsme nastoupili proti doma proti silnému celku z Horních Beřkovic. Hosté, kteří mají ve svém celku nejlepšího střelce OP Chudobu, si chtěli od nás odvézt všechny body. My jsme přizpůsobili proti hostům opět obrannou taktiku, tentokrát podpořenou brankářem Markem v bráně, ale opět chybělo několik hráčů - a to hlavně P. Procházka, Sochůrek a V. Přáda. Myslím si, že remíza je zasloužená. Hosté sice byli lepší, ale do šancí se za celý zápas nedostali.




Sestavy


TJ Liaz Vehlovice
P. Marek [-] - J. Novák [-] , J. Vališ [-] (68. P. Vihan [-] ) , V. Štauber [-] , J. Procházka [-] , J. Najman [-] , L. Feigl [-] - J. Mašek [-] , I. Přáda [-] (46. M. Rebro [-] ) - D. Chorvát [-] (79. F. Waltr [-] ) , K. Benda [-] -

Horní Beřkovice
J. Neugebauer [-] - A. Chudoba [-] , L. Bryslivec [-] (57. V. Doležal [-] ) , L. Polák [-] , M. Němec [-] (46. P. Hrdlík [-] ) , P. Brůža [-] , T. Novák [-] , J. Polák [-] , O. Brůža [-] , J. Sankot [-] , J. Mikula [-]

ŽK: 45. J. Novák , 55. J. Vališ , 77. J. Najman , 79. J. Procházka - 55. J. Mikula .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Malíř Petr - KROUŽECKÝ Pavel (N), HUSAR Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.