R. Toman 46.
1:2p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.11.2016 14:00

14.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec veze překvapivé body z Horních Počapel


Branky


0

Jedenáctka statečných se třemi hráči dorosteneckého věku dokázala vybojovat cenné dva body v Horních Počaplech. Hosty nepoložila branka domácích po změně stran a mladý Dolejš zařídil dělbu bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté i s trochou štěstí brání výsledek

Že Kostelečtí neprožívají zrovna povedenou sezónu, bylo vidět už při jejich příjezdu do Horních Počapel. Střídačka zela prázdnotou, v sestavě se objevilo hned pět hráčů dorosteneckého věku a sestavu doplnil s kapitánskou páskou na ruce i zkušený Říha. To domácí se mohli spolehnout na své tradiční ofenzivní opory, a tak se dal na výborně připraveném trávníku očekávat spíše hon kočky s myší. Domácí tým byl od začátku lepší a držel míč na svých kopačkách, v zakončení se mu ale nevedlo. Rozchytal se totiž hostující gólman Kořínek a další pokusy jeho branku vůbec netrefily, a tak se šlo do kabin za smírného stavu 0:0.

Na trefu Tomana odpovídá Dolejš

Lepší vstup do druhé půle si Horní Počaply ani nemohly přát. Co se nedařilo celý první poločas, to se povedlo hned v první minutě hry - k míči se dostal Toman a rozvlnil síť. 1:0. Chvíli to vypadalo, že tato branka vnese do domácích řad uklidnění a zbytek zápasu bude pouze otázkou skóre, realita ale byla jiná. Hráči Počapel byli i nadále jistější s míčem a dostávali se do šancí, pojistku ale přidat nedokázali, a tak přišla v 65. minutě studená sprcha v podobě vyrovnání z kopačky hostujícího Dolejše. Hosté poté zuby nehty ubránili nerozhodný výsledek až do závěrečného hvizdu, a tak se šlo do penalt. Také v nich se ukázalo, že dnes na sobě domácí hráči zkrátka nemají střelecké kopačky, a tak si Labský Kostelec odvezl dva body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Počaply
Milan Hanuš - útočník: Kostelec dorazil s tím nedostat výprask a nejspíš se pokusit překvapit, což se dokonale podařilo. Naše hra nebyla špatná, naopak, většinu zápasu jsme měli pod kontrolou, jen góly bohužel žádné. Tolik 100% šancí spálit za jeden zápas, to už si pak nezasloužilo ani ten bod navíc, bohužel. Mít 50% úspěšnost v zakončení, výsledek by byl tak 6:1 pro domácí, holt stalo se a jdeme dál.




Sestavy


TJ Sokol Horní Počaply
M. Šmejkal [-] - R. Tichý [-] , B. Fikart [-] , J. Žídek [-] , J. Dohnal [-] - J. Mikoláš [-] , R. Toman [-] , P. Dohnal [-] , J. Vokoun [-] - M. Hanuš [-] , D. Suk [-] (86. L. Rejman [-] )

SK Labský Kostelec
R. Kořínek [-] - A. Ploc [-] , P. Taras [-] , D. Novák [-] , J. Dolejš [-] , P. Kocourek [-] , J. Šídlo [-] , F. Turčák [-] , V. Wimmer [-] , S. Říha [-] , R. Nejedlo [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠTOLBA Martin - KOZLÍK Petr, MALÍŘ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.