Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.11.2016 13:30

15.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase plném zvratů se body dělily


Branky


0

Každý chvilku tahal pilku a nakonec mohly být alespoň částečně spokojeny oba týmy. Hosté sice v poločase vedli, následně ale dvakrát inkasovali a museli dotahovat, a tak je pro ně dvoubodový zisk jistě příjemný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lobkovice střílí o jeden gól víc

Vynikající vstup do zápasu, který se odehrál na velmi těžkém podmáčeném terénu, předvedly hostující Lobkovice. Již ve 3. minutě se hostům podařilo gólově proměnit jejich první útok zásluhou Blahuta. 0:1. Prakticky první vážnější situace ovšem vedla ke změně skóre i na druhé straně, když se prosadil v 8. minutě Šídlo. 1:1. V dalších minutách se hra přelévala ze strany na stranu a oba celky si střídavě dokázaly vytvořit dobré pozice pro zakončení - bohužel však bez úspěchu. Ten přišel až v 37. minutě, kdy hosté vytvořili před brankou domácího Kořínka obrovský závar. Snad každý, kdo se v té chvíli nacházel ve velkém vápně, se nějakým způsobem akce zúčastnil, až se míč odrazil na hranici velkého vápna k Horkému. Ten zvolil netradiční řešení a vyslal dlouhý lob na branku. Ten se povedl náramně a míč zaplachtil až do sítě. 1:2. To bylo vše, a tak byli po první půli spokojenější Lobkovičtí.

Další zvrat ve skóre vede ke konečné remíze

Jenže začátek první půle patřil jednoznačně domácím fotbalistům a v 54. minutě už bylo skóre po slepených brankách Kocourka a Černého zcela opačné. Hosté ale dokázali zareagovat rychle a o pět minut později se jim to také podařilo. Blahut upaloval na brankáře, byl nedovoleně zasažen a sudí Kotek nařídil penaltu. S tou si poradil sám faulovaný hráč a bylo opět vyrovnáno. 3:3. Po této brance převzaly Lobkovice do svých rukou otěže zápasu a tlačily se před bránu. Nepřesnosti ve finální fázi ovšem bránily dalším změnám ve skóre. Kostelečtí zase hrozili z rychlých brejů, ale taky neúspěšně. S blížícím se závěrem utkání se zdálo, že domácím hráčům dochází síly a převaha Lobkovic sílila. Všechny šance ale dokázala obrana v čele s brankářem Kořínkem odvrátit, a tak se šlo do penalt. V nich byli hosté i přes zaváhání kanonýra Blahuta úspěšnější, a tak vezou domů dva body.



Ohlasy k zápasu



FC Lobkovice
Tomáš Přibík - vedoucí mužstva: Už když jsme přijeli na místo utkání a shlédli, co napáchal dlouhý déšť s hřištěm domácích, jsme věděli, že dnes to nebude moc o pohledném fotbale, ale o boji o každý míč. Navíc soupeř je hodně nevypočitatelný, každý týden se objevují na hřišti jiní hráči, a tak je Kostelec vždy velkou neznámou. My ovšem přijeli s tím, že nesmíme nic podcenit, jako to s týmy z nižších pater tabulky umíme. Dalo by se říct, že jsme takový Robin Hood Okresního přeboru - bodově bohatým se nám daří vcelku pravidelně brát a naopak "chudším" body bohužel rozdáváme. Utkání skončilo podle mého spravedlivě, domácí si za velmi bojovný výkon, vyjma posledních pár minut, kdy nejspíše už docházely některým borcům síly, tento bod plně zasloužili. Navíc je na domácím týmu velice sympatické, že dává v základní sestavě prostor i svým vlastním odchovancům, kteří ne vždy už překročili prah plnoletosti. I když většina z nich ještě musí zesílit a v osobních soubojích to mají kvůli tomu těžší, určitě jim tyto zápasy mohou dost dát a Kostelci v nich do budoucna rostou plnohodnotní, ne-li klíčoví hráči.



Sestavy


SK Labský Kostelec
R. Kořínek [-] - J. Dolejš [-] , J. Černý [-] , M. Uerikua [-] (37. M. Blahut [-] ) , J. Šídlo [-] , P. Kocourek [-] , V. Hlavatý [-] (46. L. Chvátal [-] ) , R. Moc [-] , F. Turčák [-] , P. Klíma [-] , O. Brodňanský [-] (64. D. Novák [-] )

FC Lobkovice
M. Bricín [-] - R. Horký [-] (59. R. Šiler [-] ) , J. Blahut [-] , R. Hlaváček [-] (55. J. Dušek [-] ) , M. Štěpán [-] , M. Hruška [-] , J. Bauer [-] , J. Hejsek [-] , V. Šeda [-] , T. Chroust [-] , D. Hynek [-]

ŽK: 42. O. Brodňanský , 84. J. Černý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOTEK Vladimír - KORTANOVÁ Marie, DEMETER Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.