Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 16:00

3.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

4.0

Zázemí

10.0

Pyšel udržel vedoucí pozici


Branky


58. J. Tůma , 83. L. Sobotka - 78. O. Suk
1

Fotbalisté Pyšelu se vítěznou brankou v závěru udrželi na vedoucí příčce, ze které je žádný tým zatím nemůže sesadit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

Vedoucí tým soutěže Pyšel přivítal na svém hřišti nováčka soutěže ze Smrku. Pyšel zatím prožívá jiné a příjemnější starosti než tomu bylo v předešlé sezóně a určitě si případnou výhrou chtěl udržet vedoucí příčku tabulky. Domácí nastoupili do zápasu bez vykartovaného Šoukala R., hostům zase chyběla opora týmu Man.
První půle byla spíše okopávaná, hra na dlouhé balony za obranu, což se nevedlo ani jednomu z týmu. Domácí mohli měnit skóre ve 20. minutě, kdy si vyměnil míč Nováček s Tůmou O., který zatáhl po levé straně hřiště do vápna a přihrávkou po zemi našel na úrovni penalty nabíhajícího Tůma J. Ten míč pustil lepé postavenému Sobotkovi, který ale zakončoval nepřesně. Po té se nic moc nedělo, hra se přelévala z jedné strany na druhou, až ve 41. minutě hosté zahrávali rohový kop, který mohl skončit vlastním gólem, míč ale branku těsně minul. Poločas tedy žádné gólové šance nepřinesl. 

Domácí vydřeli výhru v závěru

Do druhé půle domácí nastoupili v jiném tempu. Od první minuty druhé půle domácí začali kombinovat, hrát po zemi a vyčkávat na šanci. Ta přišla v 58. minutě. Přihrávku od Nováčka sklepl Tůma O. do vápna mezi obránce hostů na Tůmu J., který z přehledem vsítil první gól zápasu- 1:0. Po té domácí drželi míč na svých kopačkách a byli lepším týmem. V 78. minutě se ale nejlépe ve vápně domácích nejlépe zorientoval hráč hostů, střídající Suk, který prudkou ránou vyrovnal- 1:1. Po té se hra opět vyrovnala. Hosté si vytvořili několik šancí, ale bohužel pro ně bez zakončení. V 83. minutě výhoda pro domácí. Rohový kop, kterého se ujmul Nováček a posadil jej přímo na hlavu Sobotky, který jak se říká „vymetl šibenici“ branky hostů a strhl vedení na domácí stranu- 2:1. Po té se zápas dohrál v poklidu a domácí za druhý poločas zaslouženě vyhráli.



Ohlasy k zápasu



TJ FC Smrk
Horký Karel, trenér: První poločas byl bez šancí, ale v poslední minutě jsme mohli jít do vedení. Ve druhém poločase už šli domácí zaslouženě do vedení. Bod byl velmi blízko. Soupeř byl hratelný.



Sestavy


TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - J. Hejátko [-] , L. Tůma [-] , L. Šoukal [-] - D. Šabacký [-] , O. Tůma [-] , I. Nováček [-] - J. Tůma [-] , L. Sobotka [-] - P. Dufek [-] (58. M. Štrosz [-] ) , O. Adam [-]

TJ FC Smrk
D. Klištinec [-] - F. Nováček [-] , D. Franc [-] , K. Ondrák [-] , V. Jaskula [-] - M. Pitor [-] , Š. Hort [-] , F. Wortner [-] , L. Slavík [-] - R. Helísek [-] (75. O. Maláč [-] ) , O. Sobotka [-] (68. O. Suk [-] ) -

ŽK: 53. M. Štrosz - 88. M. Pitor .
Hráči zápasu: L. Sobotka .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: KALINA Oldřich - KUDRNA Ladislav (N), KŘEČEK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
3. 9. 2016 18:34
To je paráda.