Pyšel vyhrál i v Radkovicích


Branky


28. M. Nováček (p.) , 64. L. Kočí , 84. T. Růžička - 4. D. Šubert , 18. L. Sobotka , 57. L. Sobotka (p.) , 69. J. Nestr
1

Ani po sedmi odehraných zápasech nepřišel Pyšel o neporazitelnost, když vyhrál na půdě Radkovic v divokém zápase 3:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí snižovali pouze z pokutového kopu

Pyšel se po minulém vysokém vítězném zápase dostal do čtyřbodového trháku, ale potvrdit toto postavení musel na hřišti zatím slušně hrajících Radkovic. Na jaře se oba soupeři potkali v Radkovicím, kde se právě Pyšelu zadařilo a vybojoval tam výhru 3:1, což by uvítal i nyní. Hrálo se opět za pěkného počasí a přítomní diváci se mohli těšit na bohatou gólovou nadílku, která jim zase takovou radost neudělala. Hned ve 4. minutě poslal lídra soutěže do vedení Daniel Šustr -0:1. V 18. minutě pak hosté potvrdili svoji výbornou formu dalším gólem, a tak Pyšel vedl po brance hostujícího kanonýra Luďka Sobotky až nečekaně brzy 0:2. Domácí hráči ale nesložili zbraně a i oni se ve 28. minutě dočkali gólu, o který se postaral Michael Nováček a dostal tak Radkovice zpátky do hry -1:2. První poločas tak skončil zcela otevřenou partií.

Domácí vdy pouze dotahovali

 Do druhého poločasu ale vstoupili lépe opět hosté, kdy se v 57. minutě podruhé v zápase prosadil opět Luděk Sobotka, který vrátil Pyšelu dvoubrankové vedení -1:3. Hosté se ale z něho dlouho neradovali, protože  v 64. minutě dostal domácí opět do zápasu Lukáš Kočí -2:3. Ale ani domácí nedostali možnost, pokusit se o vyrovnání, protože se v 69. minutě opět měnilo skóre v neprospěch domácích, kdy se trefil kanonýr minulé sezóny Jan Nestr -2:4. Domácí ale opět snížili na rozdíl jediné branky, ale gól Tomáše Růžičky z 84. minuty už přišel nejspíš pozdě -3:4.



Ohlasy k zápasu


SK Radkovice
Svoboda Martin, trenér: Nehráli jsme co jsme chtěli. Obranná hra obou týmů nebyla dobrá a v důležitých momentech jsme nedokázali pokrýt hostující hráče.

TJ Sokol Pyšel
Šubert Martin, trenér: Již na začátku jsme věděli, že nás čeká těžký zápas, což se potvrdilo. Z našeho pohledu jsme celý zápas odmakali a troufnu si říci, že jsme byli fotbalovější. Mohli jsme vyhrát s větším rozdílem, bohužel jsme si zápas zbytečně zkomplikovali. Díky našim chybám jsme nechali soupeře vždy zkorigovat výsledek na rozdíl jedné branky. Za výhru jsme rádi, ale bylo to zbytečně vyhecované z obou stran až do konce zápasu.



Sestavy


SK Radkovice
V. Štolz [-] - J. Hofman [-] , V. Zahradník [-] (82. V. Kočí [-] ) , M. Nováček [-] , T. Růžička [-] - L. Kočí [-] , L. Štolz [-] (75. R. Žák [-] ) , A. Pekárek [-] - R. Roupec [-] , J. Nemeškal [-] (64. L. Diviš [-] ) , L. Pekárek [-] (87. M. Svoboda [-] ) -

TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - L. Tůma [-] - D. Šabacký [-] , O. Tůma [-] , I. Nováček [-] - J. Nestr [-] , L. Sobotka [-] (60. D. Kudrna [-] ) - O. Adam [-] (34. J. Hejátko [-] ) , D. Šubert [-] , L. Šoukal [-] , R. Šoukal [-]

ŽK: 76. L. Pekárek - 16. I. Nováček , 65. L. Šoukal , 85. J. Hejátko .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
25. 9. 2016 21:00
Sokol Pyšel
Šubert Martin, trenér:Již na začátku jsme věděli, že nás čeká těžký zápas, což se potvrdilo. Z našeho pohledu jsme celý zápas odmakali a troufnu si říci, že jsme byli fotbalovější. Mohli jsme vyhrát s větším rozdílem, bohužel jsme si zápas zbytečně zkomplikovali. Díky našim chybám jsme nechali soupeře vždy zkorigovat výsledek na rozdíl jedné branky. Za výhru jsme rádi, ale bylo to zbytečně vyhecované z obou stran až do konce zápasu.