Myslibořice stále vítězně


Branky


0

Další výhru zaznamenali fotbalisté Myslibořic, a to na půdě Podhorácka. Hattrickem se zaskvěl Bohumil Mencák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodla devítiminutová pasáž hostů

Na těžký proschlý terén Podhorácka přijel tým z Myslibořic, který dokázal ve všech třech dosavadních kolech pokaždé bodovat. Začátek utkání byl vyrovnaný, oba týmy se nedokázaly popasovat se suchým hrbolatým terénem. Lépe se to začalo dařit hostům, kteří začali opanovat střed hřiště. V 18. minutě měl jeden ze středních záložníků Myslibořic mnoho času a poslal míč za podhoráckou obranu a Bohumil Mencák ač tísněn a faulován dokázal přelstít domácího gólmana 0-1. Od této doby bylo na hřišti pouze jedno hrající mužstvo a byli to hosté, kteří po pěkných akcích zvýšili skóre. Nejprve ve 24. minutě Miroslav Ludvík na 0-2 a vzápětí ve 27. minutě po vyšachování domácí obrany přidal svůj druhý gól Bohumil Mencák 0-3. Hosté po té s vidinou, že mají nahráno lehce polevili, Podhoráčtí však z toho vytěžili pouze břevno po úniku Veselského.

Bohumil Mencák dovršil hattrick

Myslibořice hrály tak jak potřebovaly a hlídaly si výsledek. Hra už nebyla tak jednostranná jako v prvním poločase, ale i tak se dokázali hosté po čtvrté prosadit a to třígólovým Bohumilem Mencákem, který si pěknou individuální akcí na hranici vápna v 51. minutě udělal prostor a nechytatelnou střelou nedal domácímu gólmanu Řeřuchovi sebemenší šanci zakročit 0-4. Utkání se v druhé půli jen dohrávalo, oba týmy prostřídali. Hostům se nepodařilo vsítit ani čestný gól, i když Táborský k tomu měl možnost, ale neměl chladnou hlavu při zakončování z bezprostřední blízkosti brány.



Ohlasy k zápasu


FK Podhorácko 2015
Totek Martin, hráč: Hosté byli lepším týmem a zaslouženě vyhráli. Nás opustila bojovnost, která nás zdobila v minulých dvou kolech a bylo to na hřišti vidět.

TJ Myslibořice
Vodička Radek, hráč: Na začátku utkání jsme se srovnávali se špatným terénem a domácí byli častěji na balónu. Zhruba od patnácté minuty jsme převzali iniciativu nad zápasem, soupeře jsme jednoznačně přehrávali a nepustili je do žádné větší šance, kromě jedné šance, která skončila na břevně. V dnešním zápase kluci předvedli fotbalovost, byla radost se dívat na naši kombinační hru. Výhra v utkání byla stoprocentně zasloužená.



Počet diváků: 30. Rozhodčí: KAŇKA Josef - RENÁT Stanislav, KLÍMA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.