5:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 10:15

4.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litohoř si doma s chutí zastřílela


Branky


3. J. Roupec (vl.) , 7. J. Grün , 45. K. Svoboda , 62. J. Grün , 73. K. Svoboda - 82. M. Táborský
0

 V minulém kole obdržela Litohoř pět gólů na hřišti Přibyslavic. Vše tak odčinila také výhrou s pěti góly nad Podhoráckem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli rychlí nástup do utkání

Domácí vstoupili do utkání velmi aktivně a již ve 3. minutě se prosadil domácí Jan Grün, jehož střílený centr si hosté sami srazili do své branky -1:0. Neuběhly ani 3 minuty a po dlouhém autu Klejduse prodloužil hlavou Bouda na nohu Jana Grüna, a ten z voleje nekompromisně zavěsil -2:0. Hosté pohrozili v 9 min, kdy střelu za vápnem stěží vyrazil na roh Ondřej Dvořák. Poté byla hra oboustranně vyrovnaná až přišla 44 min, kdy pasem našel Rudolf Szabó Kamila Svobodu, který šel sám na golmana hostů, ten jej fauloval a domácí nadvakrát proměnili pokutový kop, dorážel Karel Svoboda. Poločas tak vyzněl lépe pro domácí 3:0.

Hosté pouze zmírnili porážku

Hned na začátku druhé půle vyslal Karel Svoboda Jana Grüna do samostatného úniku, který s přehledem proměnil -4:0.72. minutě domácí opět udeřili po dlouhém nákopu Kamila Svobody se hlavou trefil Karel Svoboda 5:0. Hosté snížili na konečných 5:1 v 82. min z přímého kopu, kdy se nádherně trefil hostující hráč Martin Táborský -5:1. Domácí si tak připsali důležitou výhru a přeskočili svého soupeře v tabulce. V příštím kole totiž zajíždí na půdu vedoucího celku tabulky, jímž je tým z Myslibořic, který odehrál minulou sezónu ve skupině A, a v tomto soutěžním ročníku zatím neprohrál.



Ohlasy k zápasu


TJ Litohoř
Šafrata Marek, asistent trenéra: Dnes nám vyšel začátek zápasu, což také ovlivnilo vývoj utkání, také si myslím, že jsme dnes byli lepším týmem a zaslouženě vyhráli.




Sestavy


TJ Litohoř
O. Dvořák [-] - L. Klejdus [-] , R. Szabó [-] , D. Bouda [-] (57. P. Obrdlík [-] ) , L. Dolanský [-] - K. Svoboda [-] , P. Szabó [-] - D. Punčochář [-] (60. A. Mrkva [-] ) , J. Grün [-] (74. M. Šafrata [-] ) - J. Trávníček [-] , K. Svoboda [-]

FK Podhorácko 2015
K. Řeřucha [-] - M. Řepa [-] , J. Roupec [-] , D. Hybner [-] , V. Trojan [-] - J. Lojda [-] , M. Táborský [-] (84. F. Trojan [-] ) , P. Bulička [-] (58. M. Cakl [-] ) , S. Lojda [-] (65. M. Hybner [-] ) , L. Ferdan [-] - - M. Totek [-]

ŽK: 12. R. Szabó , 45. K. Svoboda , 56. P. Szabó , 72. D. Bouda - 45. K. Řeřucha , 72. D. Hybner , 87. M. Řepa .
Hráči zápasu: K. Svoboda - S. Lojda .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: NAVRKAL Ivo - MITÁŠ Milan, DOLANSKÝ Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.