3:4
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 15:30

5.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litohoř získala první skalp Myslibořic


Branky


6. M. Šoustal , 45. M. Ludvík , 59. M. Čapoun (p.) - 2. P. Szabó , 70. J. Grün , 78. J. Grün , 90. J. Grün
0

Nekonečný kolaps předvedly v závěru zápasu Myslibořice, které připravil o výhru a vedoucí příčku hatrickem Jiří Grün.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli brzy do vedení, domácí otočili výsledek gólem do šaten

V rámci 6. kola III. třídy, sk. B hostily Myslibořice silný celek Litohoře. Domácí se museli obejít bez jedné z hlavních opor Jakuba Horáka, který vyfasoval od disciplinární komise tří-zápasový distanc. Litohoř vstoupila do utkání velice dobře, z první kloudné akce si na centr naběhl Partik Szabó a přehlavičkoval Radka Vodičky. Hosté se tak už ve 2. minutě zápasu ujali vedení v zápase, pro domácí mohlo být ještě hůř, ale Litohořský útočník se gólové šance zalekl. Odpověď domácích na sebe nenechala dlouho čekat, po dlouhém vhazování Bohumila Mencáka vyplaval na zadní tyčce úplně nehlídaný Michal Šoustal a hlavou srovnal brankový účet na 1:1. Poté se hra vyrovnala a brankáři neměli moc práce. Michal Šoustal se ocitl ve stejné šanci jako v 6. minutě, tentokrát to měl na noze, míč netrefil ideálně, ale to dokonale zmátlo Ondřeje Dvořáka v Litohořské brance, míč který mířil do branky, ovšem doklepl za čáru Bohumil Mencák a pomezní rozhodčí odmával ofsajd, takže se skóre neměnilo. Myslibořice se přece jen dočkaly, ve 44. minutě vysunul Pavel Vejvoda do šance Miroslava Ludvíka a ten přesnou ránou na zadní tyč otočil skóre na stranu domácích. Po vyrovnaném prvním poločase, šli hráči do kabin za stavu 2:1.

Jiří Grün otočil třemi góly zápas

Druhý poločas se nesl ve stejném duchu jako ten první, tedy přesněji do 60. minuty. V 59. minutě byl ve vápně faulován Bohumil Mencák a rozhodčí Antonín Rygl neváhal ani vteřinu a ukázal na penaltu, k té se po dvou neproměněných pokusech v řadě postavil kapitán týmu Martin Čapoun a do třetice s přehledem proměnil a získal pro Myslibořice dvoubrankové vedení v zápase. Těsně před penaltou musel hřiště nuceně opustit střední záložník Myslibořic Petr Kocáb a hosté poté ovládli střed hřiště, ze kterého podnikali jeden výpad za druhým. Velice dobře zahraný přímý kop Litohoře ještě Radek Vodička výborně vytlačil mimo tři tyče, na ten druhý už byl krátký, Jan Grün vymetl pavučinku v pravé šibenici. O 8 minut později předvedli hosté pohlednou křídelní akci, na jejím konci byl opět nebezpečný Jan Grün, který předskočil obránce a špičkou srovnal skóre na 3:3. Vedení Myslibořicím mohl vrátit Miloš Mezlík, který šel sám na brankáře Ondřeje Dvořáka, ten jeho nájezd zlikvidoval, ale míč se k němu odrazil zpět, poté však mířil pouze do postranní sítě, což Myslibořice mrzelo o pár minut později. V poslední minutě předvedla Litohoř bleskovou akci, na jejímž konci stál kdo jiný než „malý, velký" forvard Litohoře Jan Grün, který po velmi hraniční možná i zahraniční ofsajdové situaci zakončoval do prázdné branky a dovršil tak zkázu Myslibořic a svůj hattrick v zápase. Litohoř tak veze z Myslibořic cenné body. Myslibořice naposledy vyloupila Valeč a to přesně před sedmi zápasy (1:2), shodou náhod ten zápas vedl stejně jako tento rozhodčí Antonín Rygl.



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Čapoun Martin, hráč: Zápas jsme opět začali špatně a opět jsme museli dotahovat skóre, poté jsme vstřelili 3 branky a vypadalo to, že je po zápase, ale opak byl pravdou. Nepochopitelně jsme za stavu 3:1 útočili a otevírali zadní vrátka, čehož Litohoř, jmenovitě Jan Grün, dokonale využil. Zápas jsme si prohráli sami, musíme to napravit za týden v dalším těžkém zápase v Opatově.

TJ Litohoř
Šafrata Marek, asistent trenéra: Z dnešním výkonem jsme spokojeni i za stavu 1:3 jsme bojovali a výsledkem bylo otočení výsledku v náš prospěch.



Sestavy


TJ Myslibořice
R. Vodička [-] - L. Svoboda [-] , P. Vejvoda [-] , R. Trpišovský [-] , M. Čapoun [-] - J. Novák [-] (79. T. Pekárek [-] ) , M. Ludvík [-] , P. Kocáb [-] (56. T. Palát [-] ) , M. Šoustal [-] - M. Mezlík [-] , B. Mencák [-]

TJ Litohoř
O. Dvořák [-] - L. Klejdus [-] (64. J. Pintér [-] ) , R. Szabó [-] , D. Bouda [-] , L. Dolanský [-] - K. Svoboda [-] , P. Szabó [-] - D. Punčochář [-] , J. Grün [-] - J. Trávníček [-] , K. Svoboda [-]

ŽK: 25. B. Mencák , 77. M. Čapoun - 54. R. Szabó .
Hráči zápasu: P. Kocáb - J. Grün .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: RYGL Antonín - VRZÁČEK Josef (N), KAŠÍK Bohumír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.