3:3
(3:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 15:30

5.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Podhorácku se body dělily


Branky


14. A. Sapík , 25. M. Táborský (p.) , 39. J. Veselský - 13. Z. Daniel , 24. L. Kabelka , 35. Z. Daniel
0

Po úvodní kanonádě, kde padlo šest branek stejným dílem, zvlhl střelcům po změně prach a proto se body spravedlivě dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se diváci nenudili

Na nerovné podhorácké hřiště přijel silný Opatov, který po pěti odehraných kolech okupoval druhou příčku tabulky. Oba týmy se ze začátku srovnávaly s nerovným terénem. Jako prvním se to podařilo Podhorácku, ale Stanislav Lojda při samostatném úniku hostujícího brankáře nepřekonal. To co se nepovedlo domácímu kapitánu to se podařilo opatovskému Zdeňkovi Danielovi, který byl u dlouhého balonu dříve ne brankář Řeřucha, zmocnil se balonu a do prázdné brány otevřel skóre, 14. minuta 0-1. Avšak ihned z protiútoku podhoráčtí nakopli dlouhý míč do pokutového území, Aleš Sapík zle dotíral na jednoho z hostujících obránců, který si hlavou poslal míč do vlastní sítě, 15. minuta 1-1, gól připsán Sapíkovi. Hrál se průměrný třetitřídní zápas, ani jeden z týmů nevyčníval nad druhým. Změnit se to rozhodl hostující Ladislav Kabelka, prosadil se  mezi domácími obránci a překlopil skóre zase na stranu hostů, 24. minuta 1-2. Prakticky ihned po rozehrání z půlící čáry se domácí dostali do pokutového území, kde byli faulováni a Martin Táborský se v 25. minutě z pokutového kopu nemýlil 2-2. Prvopoločasové gólové hody tímto však neskončily. Ve 35. minutě si zase Zdeněk Daniel svou rychlostí našel balon mířící za domácí obranu a s přehledem obestřelil domácího Řeřuchu 2-3. Tentokráte Podhorácko nevyrovnalo v následující minutě, ale muselo si počkat minuty čtyři. Ve 39. minutě se prosadili pěknou kombinací na hranici vápna, zakončovatelem v tváři tvář Kšírovi byl Veselský 3-3. Tímto gólem skončila přestřelka v první půli a jak se později ukázalo i celého zápasu.

Ve druhé půli již branka nepadla

Ve druhém poločase se už nic závažného nestalo, hra se odehrávala ve středu hřiště, do vyložené šance ani jeden z týmů už nedostal. Snad za zmínku stojí domácí střela z přímého kopu, která skončila na břevně brány.



Ohlasy k zápasu


FK Podhorácko 2015
Totek Martin, hráč: Vyrovnaný zápas, body se dělí spravedlivě

FK Opatov
Daniel Zdeněk, hráč: Třikrát jsme v zápase vedli, ale po našich chybách jsme vždy okamžitě inkasovali. Druhá půle byla zcela vyrovnaná a remíza je asi spravedlivá.



Sestavy


FK Podhorácko 2015
K. Řeřucha [-] - P. Větrovský [-] , J. Roupec [-] , D. Hybner [-] - J. Lojda [-] (56. M. Řepa [-] ) , M. Táborský [-] , P. Bulička [-] , L. Ferdan [-] , A. Sapík [-] (78. M. Lojda [-] ) - S. Lojda [-] , J. Veselský [-] (88. M. Hybner [-] ) -

FK Opatov
R. Kšír [-] - J. Horáček [-] , F. Šinkovský [-] , D. Vybíral [-] , J. Fortelný [-] (75. J. Kaser [-] ) , A. Konečný [-] , M. Kravka [-] , D. Čučelin [-] , J. Neckář [-] , Z. Daniel [-] , L. Kabelka [-]

Hráči zápasu: L. Ferdan - Z. Daniel .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PINTÉR Štefan - KLÍMA Pavel (N), KVAISER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.