1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 15:30

6.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podhorácko veze důležité body z Domamily


Branky


0

Velmi důležitou výhru si z hřiště Domamily přivezli fotbalisté Podhorácka, čímž se vyšvihli do klidného středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si vybudovyli dvougólový náskok

Domamil zaznamenala v minulém kole první podzimní výhru, která je odpoutala z poslední příčky a nastoupila proti soupeři, který je na tom jen o dva body lépe. Na začátku utkání byli domácí herně lepší a místami přehrávali soupeře, ale svoje šance nedokázali proměnit. Slušná návštěva asi sta diváků mohla být spokojena. Ale v 15. minutě nakonec udeřilo na opačné straně. Chybičku v domácí obraně dokázal ptrestat  Jaroslav Veselský, který tak poslal hosty do vedení 0:1. Domácí se ale nadále snažili hrát aktivně, ale přišla hrubá chyba v domluvě brankáře Polendy z domácí obranou, kterou následně využil ve 30. minutě hlavičkou do opuštěné domácí brány Stanislav Lojda -0:2. Po tomto gólu se hra již zcela vyrovnala a domácí již ve svém snažení poměrně slevili, a tak odcházeli do šaten velice zklamáni vývojem utkání.

Hosté si výhru pohlídali

Druhý poločas už byl téměř vyrovnaný, a přesto ještě domácí vykřesali jiskřičku naděje, když v 60. minutě proměnil penaltu domácí kanonýr Radim Menčík -2:1. Ale žádný velký tlak domácích nepřišel, a tak přišel trest na druhé straně, kdy v 85. minutě využili brejkovou akci hosté zásluhou Aleše Sapíka, který gólem na 1:3 pojistil hostům z Podhorácka velice cenné tři body ze hřiště soupeře.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Domamil
Pravec Pavel, trenér: Do druhého inkasovaného gólu jsme byli lepším týmem my. Potom nás zbytečně srazila chyba v obraně. Druhá půle už byla vyrovnanější. Můžeme být také rádi, že nejsou naši fanoušci zatím na nás naštvaní.

FK Podhorácko 2015
Lojda Stanislav, hráč: Derby začali lépe domácí, kdy díky včasnému výběhu gólmana nedali gól, ale nám vyšli brejkové akce, které rozhodly celé utkání. Fotbal byl vyrovnaný a postrádal více přesnosti, na čemž bychom měli zapracovat.



Sestavy


TJ Sokol Domamil
P. Polenda [-] - M. Kovář [-] , J. Růžička [-] , P. Brus [-] (88. B. Schlápota [-] ) , P. Kovář [-] (39. T. Soukup [-] ) , R. Menčík [-] , Z. Soukup [-] (84. J. Vyplašil [-] ) , K. Břinek [-] , T. Vyskot [-] , M. Dvořák [-] , P. Šabatka [-]

FK Podhorácko 2015
K. Řeřucha [-] - M. Řepa [-] , V. Trojan [-] (88. M. Hybner [-] ) , J. Roupec [-] , D. Hybner [-] - J. Lojda [-] (63. A. Sapík [-] ) , L. Ferdan [-] , M. Táborský [-] , P. Bulička [-] - J. Veselský [-] (90. Z. Svoboda [-] ) , S. Lojda [-]

ŽK: 44. M. Dvořák , 87. P. Šabatka - 26. D. Hybner , 61. V. Trojan , 69. L. Ferdan .
Hráči zápasu: K. Řeřucha .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PINTÉR Štefan - ŠPINKA Václav (N), ŠPINKA Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.