3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 15:00

7.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podhorácko rozhodlo o své výhře po změně stran


Branky


0

V jediném nedělním odpoledním zápase bylo na hřišti Podhorácka k vidění vítězství domácího mužstva v poměru 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

V nedělním deštivém počasí se střetly týmy, které dělily pouhé tři body a dal se tudíž očekávat vyrovnaný fotbal. První minuty tomu také odpovídaly. Hosté hráli ze zabezpečené obrany do které se domácí těžko dostávali zejména kvůli svým nepřesným rozehrávkám. Takže z lehké optické převahy domácí vytěžili pár střel ze střední vzdálenosti, které pokryl brankář Jelínek a jednu velikou šanci Martina Táborského, jehož střelu z malého vápna zblokoval jeden z hostujících obránců. I hosté si však v první půli vypracovali šanci a to když si kapitán Svoboda pokryl balón směřující z autu a z úhlu přehodil domácího gólmana Řeřuchu, avšak střela skončila pouze na tyči a následně v náruči domácího brankáře.

 

Domácí rozhodli o výhře v druhém poločase

Ve druhé půli domácí trochu zpřesnili hru a hned se to začalo projevovat i na skóre. Nejprve v 53. minutě přebral míč na ofsajdové hraně domácí Veselský a krásnou střelou z dvaceti metrů dal svůj čtvrtý gól v sezoně, 1-0. Další branka následovala v 65. minutě. Po pěkném průniku Táborského po levé straně hřiště se zjevil na malém vápně zcela nehlídán Ferdan i s balonem na noze a umístěnou střelou nedal gólmanu šanci, 2-0. Úspěšnou gólovou dvacetiminutovku završil Bulička, který si udělal místo na hraně šestnáctky a utěšenou střelou zvýšil v 73. minutě na konečných 3-0. Domácí mohli ještě skóre navýšit, ale Ferdan a střídající Totek už pouze hlavou nastřelili pouze brankovou konstrukci.



Ohlasy k zápasu


FK Podhorácko 2015
Totek Martin, hráč: První půle byla z naší strany taková rozháraná a hrál se vyrovnaný fotbal, ve druhé půli jsme začali více běhat a i ty přihrávky jsme zpřesnili a zaslouženě jsme nastříleli tři góly a vyhráli.

SK Slavice
Linhart Jiří, hráč: První půle byla vyrovnaná, ve druhé nás domácí přehráli a zaslouženě zvítězili.



Sestavy


FK Podhorácko 2015
K. Řeřucha [-] - J. Roupec [-] (46. M. Hybner [-] ) , D. Hybner [-] , P. Větrovský [-] , M. Řepa [-] - J. Lojda [-] (68. M. Cakl [-] ) , M. Táborský [-] , P. Bulička [-] , L. Ferdan [-] (82. M. Totek [-] ) - V. Trojan [-] , J. Veselský [-] -

SK Slavice
P. Jelínek [-] - J. Dvořák [-] , M. Svoboda [-] , Z. Vlčan [-] , M. Fogaš [-] , P. Zima [-] , Š. Tomek [-] , D. Trojan [-] , L. Tomek [-] , L. Němec [-] , T. Janoušek [-] (70. J. Linhart [-] )

ŽK: 58. T. Janoušek .
Hráči zápasu: P. Bulička - M. Fogaš .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: RYGL Antonín - KLÍMA Pavel (N), ŠVIHÁLEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.