0:2
(0:1)
8. L. Dolanský
57. J. Grün (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 15:00

8.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litohoř si přivezl z Domamily všechny body


Branky


8. L. Dolanský , 57. J. Grün (p.)
0

Favorizovaná Litohoř si přijela na půdu Domamily pro výhru a udržení čelní pozice

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolanský poslal hosty brzy do vedení

Poslední tým tabulky Domamil přivítala na svém hřišti Litohoř, která přišla v minulém kole o výhru v nastaveném čase, a tak si chtěla zpravit chuť právě na půdě posledního celku, který utrpěl v Myslibořicích vysokou porážku 5:1. Padesát nejvěrnějších diváků Domamily tak bylo zvědavo jak si proti jednomu z favoritů soutěže poradí. Rozhodčí Sarkány přivedl obě jedenáctky na hrací plochu a mohlo se začít hrát. Uběhlo však pouhých 8. minut a poprvé v zápase se prosadili favorizovaní hosté. O poměrně rychlí gól se postaral Ladislav Dolanský -0:1. Domácímu celku nebyla upřena snaha o vyrovnání, ale do konce poločasu nenašly recept k překonání litohořského golmana Ondřeje Dvořáka. Ale i hosté mohli svůj jednobrankový náskok navýšit, ale též bez gólového vyjádření. A tak odcházeli do kabin o něco spokojenější hosté, ale ani domácí ještě do druhé půle nemuseli skládat zbraně.

Hosté si pojistili výhru

Do druhého poločasu hosté z Litohoře nasadili svého nejlepšího střelce Jana Grüna, který se za své působení na hřišti odměnil v 57. minutě brankou, kterou dosáhl proměněním pokutového kopu, a tak Pavel Polenda musel podruhé vytahovat míč ze své sítě a domácí tak již měli proti zkušenějšímu soupeři přetěžký úkol, a to smazat velice nepříznivý stav 0:2. Ale i hosté mohly navýšit svoje vedení, ale do konce zápasu se již na skóre nic nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Domamil
Břínek Kamil, hráč: Hostující mužstvo bylo fotbalovější a zaslouženě vyhrálo. My jsme pořádně nepodrželi balón.

TJ Litohoř
Šafrata Marek, asistent trenéra: Z naší strany to bylo zasloužené vítězství. Hrálo se na těžkém terénu.



Sestavy


TJ Sokol Domamil
P. Polenda [-] - Z. Dvořák [-] (71. J. Vyplašil [-] ) , P. Kovář [-] , P. Brus [-] , M. Kovář [-] , Z. Soukup [-] (83. B. Schlápota [-] ) , J. Růžička [-] , K. Břinek [-] , T. Vyskot [-] (89. T. Soukup [-] ) , M. Dvořák [-] , P. Šabatka [-]

TJ Litohoř
O. Dvořák [-] - V. Bártů [-] , R. Szabó [-] , J. Trávníček [-] , L. Dolanský [-] (81. M. Šafrata [-] ) , L. Klejdus [-] - P. Szabó [-] , D. Punčochář [-] , D. Šibor [-] (75. V. Šabatka [-] ) , K. Svoboda [-] - D. Bouda [-] (46. J. Grün [-] ) -

ŽK: 64. P. Brus , 87. M. Dvořák - 54. V. Bártů , 62. P. Szabó .
Hráči zápasu: P. Brus - R. Szabó .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - ŠPINKA Václav (N), DOLANSKÝ Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.