2:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 14:30

9.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice pouze remizovaly


Branky


67. B. Mencák , 71. L. Svoboda - 17. J. Čech , 53. J. Čech
0

Myslibořice toužily na svém hřišti výhrou nad Radoticemi udržet kontakt s čelem tabulky, což se jim nakonec úplně nepovedlo a pouze remizovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty dostal do vedení Jan Čech

V posledním domácím utkání hostily Myslibořice soupeře z Radotic, papírovým favoritem byli domácí, ale na to se ve fotbale nehraje, hraje se na góly. Domácí začali ve vlažném tempu a né a né se dostat na provozní teplotu. Hosté toho dokonale využili a v 17. minutě se za vápnem opřel do míče kapitán Jan Čech a míč, který před brankářem skočil posléze skončil v síti.Pro domácí mohlo být ještě hůře, hostující útočník využil chyby obrany a obhodil i brankáře, ale míč kutálející se do opuštěné branky stačili domácí obránci doběhnout a uklidit do bezpečí. Myslibořice se dostávaly do šancí hlavně po pravé straně zásluhou dobře nabíhajícího a hrajícího Miroslava Ludvíka, jeho nájezd však brankář Filip Šťastný lapil a druhá střela skončila pouze v boční síti. Další centr Miroslava Ludvíka našel v dobré pozici Miloše Mezlíka, ten ovšem mířil těsně mimo. Hosté se nikam netlačili a hlídali si hubené vedení a spoléhali na nějaký brejk nebo chybu v rozehrávce domácích. Srovnat skóre mohl v poslední minutě kapitán domácích Bohumil Mencák, ale z přímého kopu orazítkoval pouze břevno. Poločas tak skočil lépe pro hosty z Radotic, kteří odcházeli do kabin s jednobrankovým vedením.

 

Domácí smazali dvobrankový náskok

Do druhého poločasu už Myslibořice vstoupily s úplně jiným přístupem a na hřišti to šlo okamžitě poznat. Domácí přebírali otěže zápasu a v tom hosté udeřili podruhé, po hrubé chybě Pavla Vejvody se Radotice dostali do přečíslení a Jan Čech dostal přihrávku do druhé vlny a prostřelil Vodičky podruhé a to už vypadalo s domácími hodně špatně. To bylo moc i na trenéra Lukáše Svobody, který se o přestávce převlékl do dresu a obul kopačky, po jeho příchodu na hrací plochu a přechod na systém se třemi útočníky sevřeli domácí Radotice ještě více a vyústily z toho i branky. V 67. minutě z rohového kopu nejdříve hlavičkoval do břevna Bohumil Mencák, napodruhé už to bylo přesně mezi tři tyče a rázem bylo sníženo na 1:2. O čtyři minuty později bylo dokonce srovnáno, pěknou přihrávkou vyslal Petr Kocába hrajícího trenéra Lukáše Svobody do vápna a ten střelou na zadní tyčku nedal brankáři sebemenší šanci. Do konce se zápasu se hrálo před Šťastného brankou, ale ten už za své záda nepustil nic, bombu a nájezd Lukáše Svobody senzačně zlikvidoval, a když už míč proletěl zaskočil za něho obránce, jako při střele Miloše Mezlíka. Radotice tak ze dvou střel na branku daly dvě branky a odváží si z Myslibořic velmi cenný bod za vybojovanou remízu.



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Čapoun Martin, hráč: První poločas byl v našem podání opět bezzubý a utrápený, lepší pohyb bylo to, co nám chybělo. Druhý poločas už byl o poznání lepší, ale na 3 body to bohužel nestačilo. Porazili jsme se mizerným prvním poločasem a hloupou chybou. Remíza na domácím hřišti je pro nás určitě ztráta, zkusíme zabojovat v příštím kole v Nových Syrovicích a uloupit tam nějaký bod.




Sestavy


TJ Myslibořice
R. Vodička [-] - T. Kratochvíl [-] , P. Vejvoda [-] (65. L. Svoboda [-] ) , R. Trpišovský [-] , M. Šoustal [-] - Z. Melán [-] , M. Ludvík [-] (75. D. Šoustal [-] ) , J. Horák [-] , P. Kocáb [-] - M. Mezlík [-] , B. Mencák [-]

TJ Družstevník Radotice
F. Šťastný [-] - F. Tobolka [-] , V. Vyhnálek [-] (72. P. Netík [-] ) , T. Kincl [-] , P. Tobolka [-] , J. Nevěčný [-] - J. Čech [-] , Š. Melzer [-] , M. Novák [-] - S. Michal [-] , D. Kincl [-]

Hráči zápasu: M. Ludvík - J. Čech .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: KALINA Oldřich - VRZÁČEK Josef (N), NEVĚČNÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.