Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá odpadla ve druhé půli


0

V prvním dějství byla Bělá paradoxně lepší, i přesto prohrávala o jeden gól. Ve druhé už na hřišti kralovaly Hněvošice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první části byla Bělá o třídu lepším mančaftem. Do vedení však šly Hněvošice už ve 3. minutě, když do vápna vtrhl Pavel Ševior a zpětnou náhrávkou našel Daniela Brunclíka, jenž propálil úplně vše, co mu stálo v cestě – 1:0.  Pak se do šancí dostala Bělá, ale Patrik Holuša měl třikrát špatně nabito. Za Hněvošice zase pálil nad Pavel Šafarčík. Bělá srovnala po půlhodině hry po rohovém kopu hlavou Hynkem Gvoždíkem – 1:1. Hněvošice však do poločasu Danielem Brunclíkem z trestného kopu strhly vedení opět na svou stranu – 2:1. 

 

Druhá půle už byla jasně v režii Hněvošic. Ve 48. minutě se balon po přihrávce Daniela Brunclíka dostal k Josefu Novákovi a ten vpravil míč do prázdné branky – 3:1. V 65. minutě skončila střela Pavla Šafarčíka u bližší tyče hostující svatyně – 4:1. Za dvě minuty si centr Daniela Brunclíka srazil do vlastní sítě nešťastně Lukáš Vybrančík – 5:1. Patnáct minut před koncem vyslal René Buchta za obranu Romana Gargoše, který přeloboval brankáře – 6:1. Účet zápasu uzavřel svou třetí brankou kanonýr Daniel Brunclík – 7:1. Navíc ve druhé části ještě Hněvošice další šance zahodily. Třikrát byl neúspěšný Brunclík, když z toho jednou napálil břevno. Dvakrát pohrdli šancemi Šafarčík a Gargoš.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hněvošice
David Křempek (trenér): Musím sportovně uznat, že v prvním poločase byla Bělá o třídu lepším týmem. Měli však smůlu v zakončení. Ve druhém jsme na ně vlítli, proměňovali jsme šance a zaslouženě vyhráli.

TJ Sokol Bělá
Richard Václavek (trenér): První půle jsme na hřišti kralovali, ale prohrávali. Ve druhém jsme se po třetí brance sesypali a z naší strany to byl organizovaný chaos.



Sestavy


TJ Sokol Hněvošice
L. Hartmann [-] - P. Ševior [-] , J. Novák [-] , R. Gargoš [-] , D. Brunclík [-] , P. Šafarčík [-] (74. B. Cojg [-] ) , R. Buchta [-] , R. Buchta [-] , M. Konig [-] (83. P. Kvita [-] ) , J. Harazim [-] (74. M. Stříbný [-] ) , M. Kotzián [-] (70. P. Latka [-] )

TJ Sokol Bělá
D. David [-] - H. Gvoždík [-] (63. R. Vybrančík [-] ) , P. Holuša [-] , M. Papšík [-] , J. Demko [-] (75. R. Václavek [-] ) , P. Vybrančík [-] , J. David [-] , M. Mikšaník [-] (55. J. Pekárek [-] ) , P. Kolár [-] (60. L. Mackovčin [-] ) , M. Kiai [-] , T. Válek [-]

ŽK: 37. R. Gargoš - 80. R. Václavek .
Hráči zápasu: D. Brunclík , M. Konig .
Počet diváků: 34. Rozhodčí: BUČEK Martin - ČECH Zdeněk, PUFFLER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.