Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pustá Polom opět ztratila body


Branky


0

Hněvošice si vypracovaly v první části dvoubrankový náskok. Pustá Polom sice na počátku druhého dějství snížila, ale navíc se už nezmohla. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První dějství patřilo jednoznačně hostům z Hněvošic. Pustá Polom nastoupila ve značně slepené sestavě a na její hře to bylo patrné. Hněvošice šly do vedení už ve 3. minutě, když penaltu nařízenou za ruku domácího hráče s přehledem proměnil hostující forvard Daniel Brunclík – 0:1. Po půlhodině hry  po centru Michala Königa v nadějné pozici přestřelil hněvošický Pavel Ševior domácí svatyni. Ve 32. minutě vyslal Michal König po lajně Daniela Brunclíka, který našel v pokutovém území Romana Gargoše, jehož hlavičku domácí brankář Michal Krytýn vyrazil.  V 36. minutě zatáhl míč do šestnáctky Daniel Brunclík, který našel Patrika Stříbného. Pokusy Patrika Stříbného a po něm Romana Gargoše ještě brankář Michal Krystýn dokázal vyrazit, ale na opakovaný pokus Patrika Stříbného už byl ale krátký – 0:2. Do kabin tak šly Hněvošice s dvoubrankovým náskokem. 

 

Po změně stran vyběhli domácí fotbalisté jako pokropení živou vodu a soupeře zatlačili k jeho pokutovému území. V 55. minutě přistál rohový kop na hlavě Petra Slámy a ten nekompromisně zametl míč do hostující brány – 1:2. Pustá Polom se pak snažila o vyrovnání, ale chyběl jí klid ve finální fázi a k žádné velké tutovce se proto nedostala. Hněvošice byly nebezpečné z brejků. Střely Patrika Stříbného a Daniela Brunclíka však svůj cíl nenašly. I přesto si Hněvošice svou výhru uhájily.  



Ohlasy k zápasu


Sport-Club Pustá Polom B
Rostislav Halška (trenér): V první části byly Hněvošice lepší a my jsme si prakticky ani nečuchli. Nám navíc chyběla spousta hráčů. Ve druhém jsme si řekli, že nemáme co ztratit a hosté se jen bránili. Brzy jsme snížili, ale vyrovnat se nám už nepodařilo.

TJ Sokol Hněvošice
David Křempek (trenér): První poločas jsme na hřišti dominovali. Ve druhé nás Pustá Polom zatlačila a brzo snížila náš dvoubrankový náskok, a my se začali strachovat o výsledek. Výhru jsme doslova vydřeli.



Sestavy


Sport-Club Pustá Polom B
M. Krystýn [-] - P. Sláma [-] , J. Dvořák [-] , R. Halška [-] , M. Kuděla [-] , M. Mikšík [-] , J. Bruna [-] , P. Bubík [-] , M. Moravec [-] , D. Schlossarek [-] , A. Kubala [-]

TJ Sokol Hněvošice
L. Hartmann [-] - P. Stříbrný [-] , P. Ševior [-] , J. Novák [-] (83. R. Ševior [-] ) , R. Gargoš [-] (90. J. Stříbný [-] ) , D. Brunclík [-] , R. Buchta [-] , R. Buchta [-] , M. Konig [-] (85. M. Schlehofer [-] ) , J. Harazim [-] , M. Kotzián [-]

ŽK: 29. M. Mikšík , 39. D. Schlossarek - 58. R. Buchta , 70. M. Konig , 70. M. Kotzián .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: KRZISCH Roman - HLADÍK Miroslav, PRASEK Beno.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.