0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opava byla impotentní v zakončení


Branky


0

I když fanoušci branku neviděli, tak šancí se urodilo velké množství, jen střelci neměli svůj den. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

S remízou byli spokojenější domácí Hněvošice, které po celé utkání tahaly za kratší konec provazu. Slavia Opava předvedla v zápase zoufalou koncovku. Už v 5. minutě v nadějné pozici minul bránu Lukáš Mařádek. O deset minut později si Jakub Herrmann ukopl balón v samostatném nájezdu. Po dvaceti minutách střílel Ivo Kratochvil jen do náruče brankáře Lukáše Hartmanna. Hněvošice zareagovaly střelami Jana Harazima a Pavla Ševiora, které však mířily vedle opavské svatyně. Ve 30. minutě napálil opavský Rostislav Škrobánek spojnici tyče a břevna. V závěru poločasu se proháčkoval Libor Šusták, nahrál Lukáši Mařádkovi, kterému však míč ukopl domácí zadák. 

 

I po příchodu z kabin mohli fanoušci v Hněvošicích sledovat stejný obraz hry. Aktivním byl hlavně opavský Jakub Herrmann, který zásoboval své spoluhráče centry do šestnáctky. Dvakrát se mohl drbat na hlavě Lukáš Mařádek, jednou Kryštof Továrek, Ivo Kratochvil a Tomáš Kretek. A když se na opačné straně byli stejně neúspěšnými střelci Pavel Šafarčík s Danielem Brunclíkem skončil zápas bezbrankovou plichtou. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hněvošice
David Křempek (trenér): Z naší strany to byla děs a hrůza, naštěstí soupeř byl v zakončení jalový. Po poločase jsme mohli klidně 5:0 prohrávat. My jsme se zvedli až někdy kolem šedesáté minuty a hrozili z brejků. Pro nás je bod zlatý.

FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): Naši útočníci byli po celý zápas střelecky impotentní. Diváci nevěřili, co všechno jsme dokázali zahodit. Na šance jsme vyhráli 10:1. Remíza je pro nás ztrátou.



Sestavy


TJ Sokol Hněvošice
L. Hartmann [-] - P. Stříbrný [-] , P. Ševior [-] , J. Novák [-] , R. Gargoš [-] , P. Latka [-] (70. M. Kotzián [-] ) , D. Brunclík [-] , R. Buchta [-] , R. Buchta [-] , M. Konig [-] , J. Harazim [-] (50. P. Šafarčík [-] )

FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] - R. Jedlička [-] , M. Mathias [-] , J. Frank [-] , R. Škrobánek [-] , I. Kratochvíl [-] , L. Šustak [-] , L. Mařádek [-] (58. K. Továrek [-] ) , J. Kretek [-] , V. Henčl [-] , J. Herrmann [-]

ŽK: 22. J. Harazim , 77. J. Novák - 7. V. Henčl .
Hráči zápasu: L. Hartmann - J. Herrmann , J. Frank .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KANIA Jaroslav - PRETSCH Adam, STANKE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.