Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešov otočil díky Spruchovi


Branky


0

I když Strahovice dvakrát v zápase vedly, tak Benešov díky Spruchovi zápas otočil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní dvacetipětiminutovka patřila hostům ze Strahovic. Aktivitou hýřil především Patrik Kubiš, který začínal v Benešově, a chtěl se vytáhnout. Už ve 3. minutě vysunul Martina Nevřelu, ale ten mířil razatní střelou hodně mimo branku. O minutu později prodloužil dlouhý nákop do vápna Patrik Slavík na Petra Lhotského, který po chybě domácí defenzívy skóroval - 0:1. V 10. minutě si dva strahovičtí hráči dávali před brankářem přednost, až vhodné zakončení prováhali. Ve 25. minutě vysunul Patrik Kubiš svého jmenovce Slavíka, ale ten nedokázal propálit domácího strážce svatyně Marka Vaňuru. Pak už začal hrát Benešov. Třikrát se do zakončení dostal Jan Vavřínek, ale buď mu jeho záměr zblokovala hostující defenziva, nebo nezamířil přesně. Stejně se vedlo i domácímu trenérovi Richardu Husovskému, jemuž záměr vystihl na přední tyči brankář Vlastík Moravec.    

 

Druhá půle patřila Benešovu, který na hosty vletěl. Zaslouženě vyrovnal už po pěti minutách druhé půle. To vysunul agilní Michal Spruch do lajny Lukáše Stříbného, který našel před prázdnou kysňou Richarda Husovského, který se štěstím prostřelil Moravce - 1:1. Hosté však znovu dostal do vedení v 53. minutě z halfvoleje Patrik Kubiš, když uklidil do brány centr Patrika Slavíka - 1:2. Pak už hrál jen Benešov. V 63. minutě se zmocnil ve středu hřiště míče Michal Spruch a postupoval na pět hostujících zadáku. Ti před nim couvali tak dlouho, až ho nechali dát branku - 2:2. Rozhodující trefu vsítil opět Michal Spruch, když zužitkoval přihrávku Richarda Husovského - 3:2. Benešov se pak zaměřil na obranu a Strahovice už neměly sílu něco s výsledkem udělat.



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov B
Richard Husovský (hrající trenér): Ze začátku to byl vyrovnaný duel, my bohužel dostali branku po chybě. Od dvacáté páté minuty jsme je více přitlačili. Ve druhém jsme brzo vyrovnali, ale opět z chyby inkasovali. Pak jsme je zatlačili a skóre otočili.

SK Meteor Strahovice B
Tomáš Hanzlík (trenér): byl to poměrně pěkný zápas. My jsme vydrželi prvních dvacet pět minut, pak už byli lepší domácí. Remíza mohla být, ale útočná síla Benešova v čele se Spruchem nás předčila. Atmosféra zápasu byla pohodová a přátelská, pěkné zakončení sezóny.



Sestavy


FC Dolní Benešov B
M. Vaňura [-] - L. Stříbný [-] (85. M. Heiduk [-] ) , R. Husovský [-] , J. Vitásek [-] , J. Vavřínek [-] (75. T. Miketa [-] ) , M. Spruch [-] , L. Šikora [-] , R. Bastl [-] , M. Vaculík [-] , P. Faika [-] (79. A. Urban [-] ) , J. Janovský [-]

SK Meteor Strahovice B
V. Moravec [-] - M. Obrusník [-] , T. Němec [-] , P. Hluchník [-] (88. T. Hanzlík [-] ) , F. Schenk [-] - J. Beneš [-] (66. V. Štefek [-] ) , Š. Beneš [-] , M. Nevřela [-] (46. A. Dvořák [-] ) , P. Lhotský [-] - P. Kubiš [-] (76. M. Hluchník [-] ) , P. Slavík [-] (85. D. Novák [-] )

Hráči zápasu: M. Spruch , R. Bastl - P. Kubiš .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: KOMÁREK Milan - JUCHELKA David (N), MALCHÁREK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.