Bolatice odpadly ve druhém poločase


0

V první části se hrál vyrovnaný fotbal, když obě mužstva dokázala překonát jednou brankáře soupeře. Ve druhé už jasně dominoval Dolní Benešov a čtyřmi brankami uštědřil domácím debakl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V dalším zápase se opět setkali soupeři, kteří loni hráli každý jinou soutěž. V první části se hrála vyrovnaná partie. Do vedení šla domácí družiny už ve 4. minutě, když dlouhý balón dostal bolatický Ondřej Langer, který jak tank vletěl do pokutového území Dolního Benešova a zkušeně zametl míč do sítě  - 1:0. Hosté srovnali krok, když na světelné tabuli svítila 28. minuta. To dlouhý míč sklepl Dominik Klinger na Tomáše Lellka, který obešel i domácí brankáře Pavla Dudu a s naprostým přehledem zasunul míč do prázdné kasy - 1:1.  Poločas se pak už víceméně dohrál a do sprch se šlo za nerozhodného stavu.

 

Začátek druhéh části se nesl v nervózním duchu, kdy rozhodčí odpískal dvě sporné ofsajdové situace. Tyto situace pomohly Dolnímu Benešovu, který začal působit fotbalověji a převzal taktovku utkání. Svou převahu hosté vyjářili čtyřmi góly v síti Pavla Dudy. V 61. minutě zahrával rohový kop Lukáš Stříbný, jehož centr našel hlavu Richarda Husovského, který vsítil rozdílový gól - 1:2. O tři minuty později utekl domácím zadákům Jakub Janovský a nadvakrát pokořil domácího strážce svatyně - 1:3. V probíhající 76. minutě zavěsil po pěkné akci čtvrtou branku do sítě domácích Dominik Klinger - 1:4. Dílo zkázy pro Bolatice dokonal v 88. minutě střídající Jan Vavřínek, který odražený balón napálil z voleje svou slabší nohou asi z dvaceti metrů do sítě - 1:5. Bolatice se dostaly už jen k šanci Tomáše Sněhoty, kterou vychytal hostující brankář Marek Vaňura. Dolní Benešov získal po výhře v soutěži první tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Bolatice B
Rudolf Rataj (trenér): V prvním dějství se hrál vyrovnaný fotbal. Druhý poločas to byla z naší strany bída a utrpení. Benešov byl lepší. Mladí kluci, doplnění těmi zkušenými nás jednoznačně přehráli.

FC Dolní Benešov B
Richard Husovský (hrající trenér): V prvním dějství jsme se nedostali do zakončení, neuměli jsme si pořádně přihrát. Ve druhém už jsme byli fotbalovější a zaslouženě zvítězili.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: PUFFLER Jan - JARZAB Jaroslav (N), BARÁNEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.