0:2
(0:2)
34. A. Barč (p.)
44. J. Vitásek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohuslavice zkušeně porazily Darkovičky


Branky


34. A. Barč (p.) , 44. J. Vitásek
0

V premiérovém zápase zajížděly Bohuslavice na půdu do Darkoviček. Vše podstatné se událo v prvním dějství, kdy Bohuslavice dokázaly vsítit dvě branky. Ve druhém si už výhru pohlídaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodním kole nového ročníku zavítaly Bohuslavice na půdu do Darkoviček, které ještě loni hrály o soutěž níže. Začátek střetnutí byl z obou stran velice nervózní. Obě družiny se navzájem oťukávaly. Hrál se fotbal nahoru dolů, bez výraznější brankové příležitosti. Takto se hrálo zhruba do třicáté minuty. Pak se v šanci zjevil domácí Jan Kneifel, ale brankář jeho záměr přečetl. V 34. minutě vtrhl hostující hráč do pokutového území domácích a byl faulován. Míč si na značku pokutového kopu postavil Aleš Barč a s velkým přehledem rozesmutnil domácí hráče - 0:1. V dalším průběhu hry se dostaly Bohuslavice ke třem standardním situacím, které zaváněly gólem. Uchytila se až ta poslední, kdy Jan Vitásek doklepl míč do prázdné branky - 0:2. Do kabin tak šla veseleji bohuslavická ekipa.

 

Ve druhém poločase už žádná branky nepadla. Bohuslavice využívaly svých zkušeností a hrály na údržbu výsledku a snažily se domácí družinu z Darkoviček k ničemu nepustit. Darkovičkám ale nelze upřít snahu. Snažily se s výsledkem po celý druhý poločas něco udělat, ale narážely na zformovanou obranu hostí. Hra se opět přelévala z jedné strany na druhou. Obe mužstva se dostal do dvou šancí. Na straně domácích to byli Milan Duda a Radek Tesaařík. Za hosty byli neúspěšní Aleš Barč s kapitánem Tomášem Králem. Když se žádná ze šancí neujala, tak si hosté připsaly do tabulky první tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Darkovičky B
Petr Adamačík (hráč): Do třicáté minuty se obě mužstva oťukávala a hrál se fotbal nahoru dolu bez výraznější tutovky. Pak do přestávky dal soupeř dvě branky. Ve druhém dějství si to už jejich zkušený mančaft pohlídal a zvítězil zaslouženě.

SK Bohuslavice B
Dalibor Vitásek (trenér): Úvod byl z obou stran opatrný. Šance žádné nebyly a zhruba do třicáté minuty to byla okopávaná. Pak se nám podařilo vsítit dvě branky. Ve druhé půli jsme si náskok jen drželi a soupeře k ničemu nepustili.



Sestavy


FK Darkovičky B
P. Pískala [-] - P. Ender [-] , P. Beneš [-] (30. M. Gai [-] ) , D. Hruška [-] , J. Míl [-] - T. Ondič [-] , M. Ondič [-] (39. R. Tesarčík [-] ) , L. Lička [-] , D. Schebestik [-] - M. Duda [-] (82. J. Hanus [-] ) , J. Kneifel [-] (65. P. Adamčík [-] )

SK Bohuslavice B
V. Řehánek [-] - P. Joško [-] , P. Štefek [-] (39. V. Janoš [-] ) , J. Vitásek [-] , V. Mička [-] (46. F. Hrubý [-] ) , J. Krupa [-] , T. Král [-] (51. M. Benek [-] ) , D. Kotzur [-] , I. Dominik [-] , A. Barč [-] , M. Breuer [-]

Hráči zápasu: M. Duda - P. Joško .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: KOMÁREK Milan - BOCHŇÁK David (N), VITÁSEK Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.