3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2016 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánkovice nestačily na Služovice


Branky


0

Favorit ze Služovic zaslouženě porazil Štěpánkovice. V první dějství se ujal vedení dvěma góly, které padly jako přes kopírák. Ve druhém dějství přidaly Služovice ještě jednu branku a vyhrály 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favorizované Služovice byly hostiteli rezervního týmu ze Štěpánkovic. Služovice hned v 5. minutě pálili Jaroslavem Černým mimo tři tyče. Uběhly dvě minuty a služovický Martin Kremser se uvolnil, ale pálil těsně nad. Ve 14. minutě už zvedaly domácí fotbalisté ruce nad hlavu. Dlouhý aut Petra Kriebela prodloužil Martin Kremser na Tomasze Boreckeho, který míč jen lehce tečoval do brány - 1:0. O čtyři minuty později byl faulován domácí Martin Kostřiba ve vápně, ale Borecki svou penaltu namířil nad. O deset minut později se Služovice radovaly po druhé. Dlouhý aut Kriebela našel na zadní tyči hlavičku Jaroslava Černého, který si už věděl rady - 2:0.. Ve 31. minutě se dostal do sóla Jiří Gletník, ale v rozhodném okamžiku si míč ukopl. Teprve nyní se dostali ke slovu i hosté. Patrik Benek svou střelou vyprášil domácímu brankáři rukavice, a Michal Nowický o chvíli později jen těsně minul bránu. V závěru poločasu ještě Gletník, a po něm Černý mířili jen těsně vedle štěpánkovické branky.

 

Ve druhém dějství si Služovice svůj náskok hlídaly a navíc ještě přidaly třetí pojišťující branku. V 50. minutě se po centru Kostřiby zjevil v šanci Černý, ale svou střelu napálil jen do brankáře Drastíka. Na druhé straně se zjevil v tutové šanci Nowický, ale v pádu zamířil jen do domácího brankáře Piotra Skaliňského. To byla poslední větší šance hostů. Ti už pak hrozili jen ze standardních situacích. Jejich realizace však byla špatná. V 62. resp. 66. minutě zahodili své šance Kostřiba a Černý. Třetí branku vsítila domácím družina v probíhající 77. minutě, když se po rohu míč dostal na hranici šestnáctky ke Kriebelovi a ten střelou k tyči potřetí rozvlnil síť hostující svatyně - 3:0. V závěru ještě zahodili své šance dvakrát Tomáš Barč a jednou Radomír Ježek. Domácí to však mrzet nemuselo, protože i tak si připisují první tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí mužstva): Z různých důvodů nám chybělo šest hráčů, ale zápas jsme až na dvacet minut ve druhé půli zvládli a zaslouženě jsme zvítězili.

TJ Sokol Štěpánkovice B
Gabriel Slaný (trenér): Zpočátku bylo utkání vyrovnané, ale pak jsme dostali dvě branky jako přes kopírák. Navíc byla naše koncovka špatná a domácí zaslouženě vyhráli, když ještě navíc ve druhé části přidali třetí branku.



Sestavy


TJ Sokol Služovice
P. Skaliňski [-] - M. Kostřiba [-] , J. Polák [-] , T. Borecki [-] (69. T. Barč [-] ) , D. Vitásek [-] (85. J. Míška [-] ) , M. Kremser [-] , J. Gletník [-] , J. Černý [-] , P. Kriebel [-] , A. Ciminga [-] , M. Polhoš [-]

TJ Sokol Štěpánkovice B
F. Drastík [-] - V. Axmann [-] , G. Slaný [-] , L. Jurček [-] , J. Vendelín [-] , M. Nowický [-] , R. Harasim [-] , L. Vybrančík [-] (69. J. Kolečkář [-] ) , P. Benek [-] , L. Bielan [-] , J. Václavík [-]

ŽK: 68. J. Polák - 22. P. Benek , 31. J. Vendelín .
Hráči zápasu: J. Gletník - J. Vendelín .
Počet diváků: 46. Rozhodčí: DEDEK Vojtěch - MATONOHA Petr (N), FUSEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.