2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobroslavice zaskočily Služovice


Branky


14. M. Hrubý , 71. M. Knopp
0

Služovice zajížděly do Dobroslavic, kde jim místní tým vsítil v každém poločase jednu branku a zaslouženě vyhrály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první části byla opticky lepším týmem hostující družina ze Služovic. Její snaha však končila většinou před šestnáctkou domácího týmu. Ve 3. minutě sřílel z velkého úhlu Tomasz Borecki pouze do domácí brankáře Jana Jaskuly. O pět minut později přistál roh Martina Kremsera na břevně domácí svatyně a následná dorážka Jaroslava Černého byla zablokována domácí obranou. Ve 14. minutě se dostala ke slovu domácí družina, když rozehrávala rohový kop. Na míč si na přední tyči nejvýše vyskočil Martin Hrubý a domácí fandové mohli propuknout v jásot - 1:0. Služovice zareagovaly pouze střelou Jiřího Poláka. Závěr poločasu zkalilo zranění domácího Tomáše Pučana, který má zřejmě přetržené křížové vazy. 

 

Ve druhé části se Služovice snažily o vyrovnání. Domácí však pečlivě bránili a vyráželi k rychlým brejkům, které neustále zaváněly gólem. Aktivní byl hlavně střídající Svoboda. Domácí dokonce neproměnili Daliborem Vujtíkem penaltu. Hosté však neustále byli nebezpeční. Trestný kop Patrika Ference díky teči domácího zadáka skončil v náruči brankáře Jaskuly. V 67. minutě střela Ference z dvaceti pěti metrů šla jen do brankáře. Pojišťující trefu přidali domácí v 71. minutě, kdy se Miroslav Knopp zbavil dvou protihráčů a napálil míč přímo do vinklu - 2:0. Služovice se už dostaly jen k nájezdu Petra Weczerka, který zamířil vedle. A v samém závěru centr Weczerka nedokázal trefit Vitásek. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobroslavice
Dušan Knopp ( trenér): V prvním poločase měly opticky více ze hry hosté, ale k žádné vážnější šanci se nedostaly. My dali branku z rohu. Ve druhém jsme hráli na brejky, tři až čtyři jsme nevyužili. Dokonce jsme zahodili penaltu. Nakonec jsme přidali druhou branku.

TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí týmu): Dneska jsme si bodovat nezasloužili. Hráli jsme po šestnáctku. Dopředu jsme nedokázali udržet míč, a domácí bránu jsme prakticky neohrozili. Domácí vyhráli zaslouženě.



Sestavy


TJ Sokol Dobroslavice
J. Jaskula [-] - P. Tůma [-] , M. Knopp [-] , D. Rathouský [-] , T. Pučan [-] (38. T. Venclík [-] ) , J. Stupka [-] , P. Lukáš [-] , T. Krejčí [-] , D. Vujtík [-] , M. Lišaník [-] , M. Hrubý [-]

TJ Sokol Služovice
P. Skaliňski [-] - M. Polhoš [-] , A. Ciminga [-] , M. Kostřiba [-] , J. Polák [-] (55. P. Ferenc [-] ) - M. Kremser [-] , M. Wójcicki [-] , J. Černý [-] , A. Rother [-] - D. Vitásek [-] , T. Borecki [-] (52. P. Weczerek [-] ) -

ŽK: 40. A. Rother , 51. J. Polák .
Hráči zápasu: T. Pučan - P. Skaliňski .
Počet diváků: 22. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - KNOPP Martin (N), MATONOHA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.