J. Náwrath 68. (p.)
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Závada se rozešla smírně se Sudicemi


Branky


68. J. Náwrath (p.) - 43. P. Kubjatko
0

Sudice po prvním dějství vedly o jednu branku. Závada dokázala srovnat ve druhé části a body se tak dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvnímu dějství kralovaly na hřišti hosté ze Sudic. V jejich první velké šanci se zjevil Tomáš Riemel, který nedokázal po centru prostrčit míč za záda domácího brankáře Michala Kozla. Domácí reagovali v 25. minutě nepřesnou střelou Michala Balona. O tři minuty později závadský Lukáš Staňo napálil míč do břevna hostující svatyně. O chvíli později vyslal Tomáš Zips do samostatného úniku Pavla Baránka, který ale neprocedil míč skrz domácího gólmana. Zaslouženého vedení se hosté ujali dvě minuty před odchodem do kabin, kdy po dlouhém autu Tomáše Zipse přeloboval Petr Kubjatko hlavou domácího brankáře Kozla - 1:0.

 

O poločase domácí prostřídali. Na hřiště šel David Tomaka, který hru domácích výrazně oživil. V 50. minutě pálil Tomaka těsně nad. O tři minuty později roh Balona nedokázali usměrnit do brány ani Lukáš Staňo, a ani Robin Vitásek. V 68. minutě byl ve velkém vápně po centru Daniela Gryze faulován Robin Vitásek, a penaltu proměnil Jaroslav Náwrath - 1:1. V 80. minutě zahrávali hosté trestný kop a vystrašili domácího brankáře. V 82. minutě přetáhl Robin Vitásek centr na Lukáše Staňa, který míč posadil na hlavu Davida Tomaky, jenž orazítkoval břevno. Poslední slovo měli hosté, když nebezpečně vystřelil Petr Kubjatko. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Závada
Aleš Očko (vedoucí týmu): V první části byly Sudice lepším týmem a zaslouženě vedly. O poločase jsme prostřídali, zlepšili se a vyrovnali. Remíza je spravedlivá.

TJ Sokol Sudice
Lukáš Kartous (obránce): V první části jsme byli lepším týmem a ze tří šancí jsme proměnili pouze jednu. Ve druhé části se to srovnalo. Moc šancí nebylo, ale Závada dokázala srovnat z pokutového kopu.



Sestavy


TJ Sokol Závada
M. Kozel [-] - J. Cigán [-] (46. D. Tomaka [-] ) , L. Staňo [-] , M. Balon [-] , D. Gryz [-] , A. Dihel [-] , J. Náwrath [-] , M. Krupa [-] , J. Lébl [-] , R. Vitásek [-] , T. Janeček [-]

TJ Sokol Sudice
J. Plachtzik [-] - L. Kartous [-] , M. Pitra [-] , P. Kubjatko [-] , P. Vítek [-] - T. Zips [-] , T. Riemel [-] , P. Baránek [-] , V. Kryštof [-] (77. M. Zeman [-] ) , M. Kubeša [-] - L. Hlaváč [-]

ŽK: 75. R. Vitásek - 65. M. Pitra , 67. P. Baránek .
Hráči zápasu: M. Kozel , D. Tomaka - P. Kubjatko , T. Zips .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KANIA Jaroslav - CHŘÍBEK Vojtěch (N), MOLNÁR Radim (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.