Benešov rozhodl opět ve druhém dějství


0

V prvním dějství se Benešov ujal jednobrankového vedení. Ve druhé části přidal dalších pět branek a hosté si tak odvážejí domů debakl 6:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodni čtvrhodině se obě mužstva oťukávala a hrála se opatrná kopaná z obou stran. V 15. minutě napřáhl z dvaceti pěti metrů Lukáš Stříbný a střelou na vzdálenější tyč otevřel skóre utkání - 1:0. V následném průběhu prvního poločasu se hra odehrávala převážně mezi pokutovými územími obou týmů. Z letargie vytrhly diváky dvě střely domácího Pavla Lokoče, které si však cestu do brány nenašly. Do kabin ta šel Benešov s jednobrankovým náskokem. 

 

Na začátku druhé půle mohly Darkovičky srovnat skóre. Ve 48. minutě se Jan Kneifel zjevil zcela sám před hostujícím brankářem, ale svou střelu poslal mimo tři tyče. Pak už začala úřadovat domácí družina. V 67. minutě poslal Richard Husovský krásnou přihrávkou Lukáše Stříbného do samostatného nájezdu, který zakončil střelou podél brankáře - 2:0. V 75. minutě centroval Lukáš Stříbný míč do vápna, a k odraženému míči se dostal Richard Husovský, který z první napnul síť za zády hostujícího brankáře Pískaly - 3:0. V 79. minutě dostal Lukáš Stříbný pěknou přihrávku od Michala Sprucha. Obešel si čtyři protivníky a bodlem završil hattrick - 4:0. V 86. minutě přihrával Michal Spruch tentokrát Tomáši Glogarovi, který po zemi kolem brankáře popáté rozjásal domácí fanoušky - 5:0. V poslední minutě se dostal rohový kop k Lukáši Stříbnému, který míč pohotově vrátil do vápna, kde jej rybičkou poslal do šibenice Tomáš Glogar - 6:0.



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov B
Richard Husovský (hrající trenér): První poločas byl relativně vyrovnaný. Ve druhém už jsme byli lepším týmem a hrálo se prakticky na jednu bránu.

FK Darkovičky B
Patrik Adamčík (obránce): Do patnácté minuty to byla oťukávaná. Pak se domácí trefili, a vedli po poločase 1:0. Na začátku druhé půle jsme zahodili tutovku. Oni pak dali na 2:0. V poslední dvacetiminutovce vycházel domácím každý brejk a nám na cestu přibalili ještě čtyři branky.



Počet diváků: 65. Rozhodčí: HARAZIM David - BARÁNEK Petr (N), ENDER Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.