2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobroslavice nadále stoprocentní a bez inkasované branky


Branky


0

Dobroslavice potvrdily dobrý vstup do sezóny i v zápase se Závadou, kterou dokázaly porazit 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na půdu dosud stoprocentních Dobroslavic dorazila v sobotním odpoledni Závada. V prvním poločase se hrál fotbal, který oku diváka nemohl vůbec lahodit. Obě mužstva se utápěla v nepřesnostech. Hrálo se bez šancí, prakticky jen po šestnáctky obou týmů. 

 

Jedinou gólovou akci vyprodukovala domácí družina z Dobroslavic sedm minut před odchodem do kabin. Míče se zmocnil Jiří Svoboda a střelou jak z děla pod víko rozradostnil domácí fandy - 1:0. Poločas tak skončil nejtěsnějsím vedením domácích.

 

 

Po přestávce se hra trošičku zvedla a i nějaké šance se urodily. Více jich měla hostující Závada. V 58. minutě si narazil Michal Balon s Václavem Ritnošikem, který odcentroval na Lukáše Staňa, jehož pokus vyrazil gólma Jaskula nad bránu. O pár chvilek později hlavičkoval Daniel Gryz v nadějné pozici jen těsně nad. Václav Ritnošík mířil nad a neujal se ani přímý kop Staňa.

 

Domácí to ke konci rozběhali a výsledkem jejich snažení byla druhá branka v síti závadského Petra Krajíčka, kterou vsítil po rohu placírkou Jan Stupka - 2:0. Dobroslavice se po výhře vyšvihly do čela tabulky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobroslavice
Dušan Knopp ( trenér): První dějství nemastné neslané. Druhý trošku lepší. Moc šancí nebylo na obou stranách.

TJ Sokol Závada
Aleš Očko (vedoucí týmu): Není co hodnotit. První dějství prakticky bez šance. Ve druhém jsme to trošku rozběhali, ale ztráceli jsme míče. Sice nějaké šance byly, ale bez gólového efektu.



Sestavy


TJ Sokol Dobroslavice
J. Jaskula [-] - D. Tůma [-] , M. Knopp [-] , D. Rathouský [-] , J. Svoboda [-] (81. P. Tůma [-] ) , J. Stupka [-] , P. Lukáš [-] , D. Lukáš [-] (77. J. Osmančík [-] ) , D. Vujtík [-] , M. Lišaník [-] , M. Hrubý [-]

TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - V. Ritnošík [-] (46. J. Cigán [-] ) , L. Staňo [-] , M. Kozel [-] , A. Dihel [-] , D. Gryz [-] , M. Balon [-] , P. Chřibek [-] , J. Lébl [-] , J. Sniehotta [-] , M. Krupa [-]

ŽK: 34. M. Kozel , 90. J. Sniehotta .
Hráči zápasu: J. Svoboda - L. Staňo , V. Ritnošík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PRETSCH Adam - KNOPP Martin (N), CHŘÍBEK Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.