2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sudice přetlačily Bohuslavice


Branky


0

Vše podstatné se událo v první půli, kdy šly do vedení nejprve Bohuslavice. Sudice však skóre otočily a vyhrály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byla mírně lepším týmem domácí ekipa ze Sudic. Paradoxně ale do vedení šly Bohuslavice, když Vojtěch Janoš umistil balon s pomocí tyče do brány - 0:1. Odpověď Sudic byla takřka okamžitá. Dlouhý aut Ladislava Hlaváče zpracoval na hranici pokutového území David Havranke a zametl míč k tyči - 1:1.

 

V další části zahrozily dvakrát Sudice vždy po rohu Tomáše Zipse. Ale ani Petr Kubjatko a Tomáš Riemel branku netrefili. Hosté zahrozili šancí Jiřího Kretka a Vojtěcha Janoše. Rozhodující okamžik zápasu přišel ve 40. minutě, když na půlící čáře nahrál Hlaváč Riemelovi, který prošel přes dva hráče a napálil balon do šibenice - 2:1.

 

 

Ve druhé části se hra vyrovnala, šancí si ale vypracovala více hostující ekipa. Hlavními paliči šancí byl Jan Vitásek a Petr Cigán. Ti šli několikrát sami na brankáře Lukáše Kartouse, který jinak je obránce a v tomto zápase zaskakoval v brance, a vždy jejich úmysly přečetl. Vrcholem zmaru bohuslavického týmu byla penalta, kterou Aleši Barčovi skvěle vykryl Kartous.

 

Sudice se zmohly pouze na pološance Riemela a Michala Kryštofa. Bohuslavice mohly srovnat krok ještě v samém závěru, ale Lukáš Piskoř orazítkoval jen břevno domácí svatyně.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sudice
Lukáš Kartous (brankář a vedoucí mužstva): V prvním poločase jsme byli lepším týmem a zaslouženě jsme vedli o gól. Druhá půle byla herně vyrovnaná. Hosté ale měli více šancí, ale vyhořeli na jejich neproměňování.

SK Bohuslavice B
Dalibor Vitásek (trenér): Zemřeli jsme na střeleckou nemohoucnost. Zakončení bylo nulové. Když nedáme branku ani z penalty, tak nemůžeme vyhrát.



Sestavy


TJ Sokol Sudice
L. Kartous [-] - P. Kubjatko [-] , M. Kryštof [-] , M. Pitra [-] , P. Vítek [-] - P. Baránek [-] , T. Zips [-] , M. Kubeša [-] , T. Riemel [-] - L. Hlaváč [-] (70. V. Kryštof [-] ) , D. Havranke [-]

SK Bohuslavice B
V. Řehánek [-] - T. Hruška [-] , J. Krupa [-] , P. Cigán [-] (76. P. Štefek [-] ) , T. Kretek [-] , F. Hrubý [-] , V. Janoš [-] (67. L. Piskoř [-] ) , P. Joško [-] (46. J. Vitásek [-] ) , T. Král [-] , A. Barč [-] , M. Breuer [-] (46. T. Chlopčík [-] )

ŽK: 31. D. Havranke , 59. M. Pitra , 62. T. Zips , 63. L. Hlaváč - 53. V. Janoš , 80. F. Hrubý , 85. T. Kretek .
Hráči zápasu: T. Riemel - V. Řehánek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: DEDEK Vojtěch - MOLNÁR Radim (N), FUSEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.