1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Závada se rozešla nerozhodně se Služovicemi


Branky


0

Služovice sice po poločase vedly o jednu branku, ale domácí Závada ve druhé půli skóre srovnala a zápas skončil spravedlivou dělbou bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Závady zavítaly Služovice. V prvním dějství byli  lepší hosté ze Služovic. V 19.minutě střelu Martina Kremsera vyrazil golman Krajíček na roh. O čtyři minuty později jeho bratr Vojtěch pálil mimo tři tyče. Ve 25. minutě pálil Martin Kremser mimo. Ve 36. minutě po dlouhém autu Vladana Cimingy skončila hlavička Jiřího Gletníka těsně nad bránou. O dvě minuty později nahrával Rother pod sebe a Gletník prostřelil brankáře Krajíčka - 0:1.  Teprve nyní se dostala ke slovu Závada, ale Daniel Gryz střílí nad. Ve 42.minutě se ocitl ve vyložené šanci Martin Kremser, ale Krajíček jeho úmysl vystihl. Minutu před odchodem do kabin uvolnil Gletník Martina Kremsera a ten svá mířidla neseřídil správně.

 

Hned z kraje druhého poločasu ocitly Služovice ve velké šanci. Střelu mířící do brány vykopl Aleš Dihel do bezpečí. O dvě minuty později domácí Gryz těsně přestřelil branku. V 50. minutě služovický Rother ze čtyř metrů netrefil domácí svatyni. V 61. minutě vyrazil hlavičku Staňa služovický brankář na roh. Z následného rohu se už Staňo nemýlil a vyrovnal účet zápasu -1:1.  V 69. minutě kopal Jiří Lébl trestný kop na který si naběhl Robin Vitásek, jeho hlavička šla těsně mimo.  V 75. minutě střelu  Vojtěcha Kremsera vyrazil domácí brankář konečky prstů  na roh. Těsně před koncem zápasu se dostal Závada k několika závarům, které však brankou neskončily. Zápas tak skončil nerozhodně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Závada
Aleš Očko (vedoucí týmu): V prvním dějství byli lepší hosté. Ve druhém jsme převzali hru my, rozběhali a srovnali ztrátu z první půle.

TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí mužstva): První poločas byl herně vyrovnaný. Hrál se urputný zápas na malém hřišti. Po prvním poločase jsme měli vést 3:0. O přestávce jsme si řekli, že přidáme druhou branku, bohužel se tak nestalo. Druhý poločas byl z naší strany tragický. Musíme být rádi za remízu.



Sestavy


TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - L. Staňo [-] , J. Lébl [-] , M. Balon [-] , J. Náwrath [-] (72. D. Vitásek [-] ) , D. Gryz [-] , V. Ritnošík [-] (56. V. Persich [-] ) , M. Krupa [-] , A. Dihel [-] , R. Vitásek [-] , J. Sniehotta [-]

TJ Sokol Služovice
P. Skaliňski [-] - M. Polhoš [-] , A. Ciminga [-] , J. Polák [-] (57. D. Vitásek [-] ) , M. Kostřiba [-] - V. Kremser [-] , M. Wójcicki [-] , J. Gletník [-] , A. Rother [-] - M. Kremser [-] , V. Ciminga [-]

ŽK: 15. J. Sniehotta , 38. J. Lébl - 32. A. Rother , 80. M. Polhoš , 83. J. Gletník , 89. A. Ciminga .
Hráči zápasu: P. Krajíček , L. Staňo - V. Kremser .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - CHŘÍBEK Vojtěch (N), KLEIN Zbyněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.