0:5
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohuslavice nasázely Závadě pět branek


Branky


19. J. Krupa , 47. A. Barč , 55. M. Šramel (p.) , 70. T. Chlopčík , 80. T. Kretek
0

Rozdíl mezi oběma soupeři byl v tom, že Bohuslavice své šance využily, Závada nikoliv.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Závady přijely Bohuslavice a díky čtyřem gólům ve druhém poločase si odvezly všechny body domů. V prvním poločase to na takový debakl domácích nevypadalo. Hrála se vyrovnaná partie se šancemi na obou stranách. Do vedení šly Bohuslavice v 19. minutě, kdy Jan Krupa napálil svou střelu na opačnou stranu než šel domácí gólman Krajíček - 0:1. O tři minuty později závadský Chřibek našel ve vápně Staňa, který ale  mířil pánubohu do oken. Ve 26. minutě tentýž hráč nasměřoval  svou hlavičku do břevna hostující svatyně. Pět minut před koncem poločasu Staňo nezamířil přesně do brány.

 

Vstup do druhého poločasu měla lepší hostující ekipa, když chyby domácí obrany využil Aleš Barč a nekompromisně zavěsil k tyči - 0:2. O sedm minut později bylo pro domácí ještě hůře, když pokutový kop zkušeně proměnil Michal Šramel - 0:3. V tomto okamžiku bylo prakticky po zápase. Domácí se snažili s výsledkem něco udělat, ale i kdyby hráli do půlnoci branku by  nevstřelili. Staňo opět orazítkoval břevno a stejně se svou šanci naložil Michal Balon. Bohuslavice pak ještě vytrestaly Závadu dvěma góly, když v 70.minutě využil brejk Tomáš Chlopčík - 0:4. Konečnou podobu výsledku dal deset minut před koncem bohuslavický Tomáš Kretek - 0:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Závada
Aleš Očko (vedoucí týmu): Celý zápas byl o proměňování šancí, které jsme nedokázali využít. Výsledek je pro nás možná příliš krutý, ale když nedáte gól, nemůžete vyhrát.

SK Bohuslavice B
Dalibor Vitásek (trenér): Závada je nepříjemný soupeř. My jsme se na ni pečlivě připravili a k ničemu jsme ji skoro nepustili. Dokázali jsme vždycky dát gól po chybách její obrany. Klidně to mohlo skončit 4:10, protože šance byly na obou stranách.



Sestavy


TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - J. Boček [-] , P. Chřibek [-] , M. Kozel [-] (57. D. Kubiš [-] ) , L. Staňo [-] , J. Náwrath [-] (57. V. Ritnošík [-] ) , M. Balon [-] , M. Krupa [-] , R. Vitásek [-] , J. Lébl [-] , T. Janeček [-]

SK Bohuslavice B
V. Řehánek [-] - J. Krupa [-] , P. Štefek [-] , T. Hruška [-] , T. Chlopčík [-] (70. D. Vitásek [-] ) , L. Piskoř [-] (55. J. Vitásek [-] ) , M. Šramel [-] , T. Kretek [-] , F. Hrubý [-] , T. Král [-] , A. Barč [-]

ŽK: 44. T. Kretek , 86. T. Hruška .
Hráči zápasu: L. Staňo - P. Štefek , V. Řehánek , M. Šramel .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: HARAZIM David - CHŘÍBEK Vojtěch (N), JANOŠ Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.