Benešov si odváží všechny body z Bohuslavic


Branky


0

Benešov o svém vítězství rozhodl dvěma góly ve druhém dějství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Derby mezi Bohuslavicemi a Dolním Benešovem vyhráli trochu překvapivě hosté. Optickou převahu měly po celý zápas domácí Bohuslavice, které byly běhavější a více držely balon na svých kopačkách. Do vedení se ale velmi brzy dostal Dolní Benešov. Ve 3. minutě Lukáš Stříbný vypálil asi ze šestnácti metrů levou noh. Domácí brankář Řehánek střelu asi nejspíš podcenil a balon skončil k překvapení všech za jeho zády - 0:1. Pak se do šancí dostávali Bohuslavice. Vojtěch Janoš a Jan Krupa nebyli úspěšní. Za hosty zkoušel překvapit domácího brankáře z poloviny hřiště Michal Spruch, ale jeho lob skončil pouze na tyči. Ve 27. minutě se domácí radovali z vyrovnávací branky, když v závaru v pokutovém území Vojtěch Janoš propálil vše, co mu stálo v cestě - 1:1. Do konce poločasu se už skóre neměnilo, i když Bohuslavice si několik šancí vypracovaly. 

 

Po přestávce se obraz hry moc nezměnil. Bohuslavice útočily a Benešov střílel branky. Za domácí opět selhali v šancích Janoš, Krupa a přidal s k nim ve druhé půli i Michal Šramel. Rozdílovou trefu vsítili ale hosté. V 66. minutě střídající Jiří Reichel našel přihrávkou Sprucha, který vysunul Adriana Urbana, který našel Richarda Husovského, kterému nečinil problém zasunout míč do prázdné brány - 1:2. Tři minuty před koncem vysunul Lokoč dlouhým míčem Husovského, který si obehrál domácího obránce a z brankové lajny vrátil míč na Lokoče. Jeho střelu ještě domácí obrana zblokovala, ale dorážka Urbana si už cestu do branky našla  - 1:3. 



Ohlasy k zápasu


SK Bohuslavice B
Dalibor Vitásek (trenér): Herně jsme byli o něco lepší. Hosté však svou zkušeností vytěžili z minima maximum. Podle mě minimum byl pro nás bod.

FC Dolní Benešov B
Richard Husovský (hrající trenér): Super, fotbalově nic moc. Domácí byli lepší, běhavější. My jsme fotbalovější, a když nám to vyjde je z toho branka.



Počet diváků: 102. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - BUHLA Daniel (N), JUCHELKA David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.