Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Body se dělí mezi oba soupeře


Branky


0

I když Bolatice vedly po poločase o jednu branku, tak Služovice dokázaly srovnat na začátku druhé půle skóre. Pak ase už nic nestalo a body se tak děli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedoucí Bolatice zavítaly v neděli na hřiště do Služovic. Už ve 2. minutě přetažený centr Adama Lasáka vrátil Martin Kremser k Radomíru Ježkovi, který balon napálil nad hostující svatyni. Ve 12. minutě si postavil míč k zahrávání trestného kopu bolatický Jan Šula a míč z jeho kopačky se zastavil až v síti služovické branky - 0:1. Po úvodní brance převzaly otěže zápasu Služovice  a Bolatice se jen bránily. V 26. minutě střelu Martina Kremsera v nadějné pozici zblokovala hostující obrana. O dvě minuty později střela Petra Kriebela polaskala jen břevno hostující brány. Po půlhodině hry po dlouhém autu Ježek mířil opět jen do břevna. V 32. minutě se už Služovice radovaly z vyrovnávací trefy. Milimetrový centr Lasáka přistál na hlavě Jiřího Gletníka, který si už věděl rady - 1:1. Hosté se ale otřepali poměrně rychle a v 38. minutě po centru Patrika Bočka strhl vedení na stranu Bolatick Vojtěch Kolarčík - 1:2. Tak také skončila první půle.

 

Vstup do druhého dějství vyšel domácím, kteří po samostatné akci ve středu hřiště vyrovnali Jiřím Gletníkem - 2:2. Pak už ale začala hra upadat do podprůměru. Bolatice se zatáhly a soustředily se na obranu, s cílem udržet nerozhodný výsledek. Služovice se sice snažily, ale nic pořádného nedokázaly vymyslet. Dostaly se pouze do dvou vážnejších situací. V 78. minutě Patrik Ferenc z dvaceti pěti metrů pálil těsně nad. O dvě minuty později David Vitásek v nadějné pozici zakončil nedůrazně. Bolatice remízou přišly o vedoucí postavení v tabulce, které musely přenechat Dobroslavicím.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí mužstva): Vzhledem k vývoji je pro mě remíza ztráta. V první půli jsme měli spoustu šancí. Bohužel jsme trefovali jen břevna. Ve druhém jsme sice dokázali srovnat. Zbytek zápasu se odehrál bez šancí.

FK Bolatice B
Rudolf Rataj (trenér): Po poločase jsme vedli o jednu branku. Ve druhé jsme sice brzo inkasovali. Pak jsme hráli na údržbu a dohráli jsme to do remízového konce.



Sestavy


TJ Sokol Služovice
P. Skaliňski [-] - M. Polhoš [-] , P. Kriebel [-] , M. Kostřiba [-] , J. Polák [-] - A. Lasák [-] (61. D. Vitásek [-] ) , R. Ježek [-] (75. T. Borecki [-] ) , M. Wójcicki [-] , M. Kremser [-] (70. M. Brzezny [-] ) - J. Gletník [-] , J. Černý [-] (61. P. Ferenc [-] )

FK Bolatice B
M. Wrána [-] - V. Kolarčík [-] (80. J. Bortlík [-] ) , T. Sněhota [-] , J. Šula [-] , O. Langer [-] , D. Macura [-] (57. D. Sikora [-] ) , F. Kocián [-] , P. Nawrath [-] , P. Boček [-] , D. Sněhota [-] , P. Šimeček [-] (70. P. Tomšů [-] )

ŽK: 47. M. Kostřiba , 70. R. Ježek , 87. J. Polák .
Hráči zápasu: J. Gletník - D. Sněhota .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HARAZIM David - MATONOHA Petr (N), JARZAB Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.